0 oy
134 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (700 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 1 yaşında artık beraber oyunlar oynamak,istiyorum ama beni tınlamıyor fikriniz var mı neler yapabilirim 

2 Cevaplar

0 oy
(8,034 puan) tarafından
Youtubede 1yas bebekler icin aktivide videolari var onlardan faydalana bilirsiniz.instagramda montessori aktivite sayfalari var.yas gruplarina gore etkinlikler paylasiyorlar.izleyib kendi bebeginize uygun olani yapa bilirsiniz.

Biz bol bol.kitap okuyub kupleri diziyirduk top pesinden kosduryorduk.oyuncaklari saklayib onlari buluyorduk.kucuk renki toplari kole bandi ile duvara sabitlemisdim.onlari kopariyordu.o getordikce ben de renkleri soyluyordum.afferin kirmizi topu getirdin gibi
(700 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(131 puan) tarafından
Benim kizim da bir yasinda. Biz en cok evde yakalambac oynuyoruz. 2 aydir yuruyebiliyor bu yuzden artik cok dusmuyor. Bazen saklambac ta oynuyoruz biraz gorebilecegi yerlere saklaniyorum beni bulup goz temasi kurdugu an kahkaha atiyor. Legolarla oynuyoruz. Onceleri sadece benim taktiklarini cikariyordu simdi kendisi de takiyor. Kitaplari var onlari okuyup anlatiyorum ona. Minik toplari birbirimize atiyoruz. Koordinasyon oyunu var ordaki boncukları kaydiriyoruz. Renkli halkalari takip cikariyoruz. Onlari da onceki aylar sadece cikariyordu simdi tektek takıyor. Ses cikaran ordeklerle gurultu yapip egleniyoruz. İki parcali yapboz aldim yeni. Simdilik onlari sadece kemiriyor. Koltuklarin yastiklarini yere indirip onlarin uzerinde oynuyoruz. Minik arabalar var onlari sürüyoruz. Ben ona dogru surerek ittirince o da geri ittirmeye calisiyor. İlk arabam diye aldigim bir arabasi var. Onu ya arkasından ittirip dolanıyor evde ya da üstüne binmeye calisiyor. Kendi suremiyor daha. Tencere tavayla muzik yapiyoruz. Ya da o cekmece dolap bosaltiyor bende yaninda oturuyorum ;)) bizde durumlar boyle. 
(700 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 265 göst.
23 Ekim 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde El1997 (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 201 göst.
31 Ekim 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ppppnrrrpppp (366 puan) tarafından soruldu
...