0 oy
207 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (287 puan) tarafından
Kızlar 4,5 aylık bebeğim yanındaki oyuncağını kendi almıyor. Ben verirsem tutup oynuyor hemen düşürüyor. Sizde nasıl durumlar? Kaçıncı ayda uzanmaya başlar? 

3 Cevaplar

0 oy
(235 puan) tarafından
Biz de 4.5 aylığız dediklerinizin aynısı. Anca peluş ayı gibi kavrayabilecek oyuncak olursa alıp üstüne çekiyor ve boğuşuyor. 
(287 puan) tarafından
Ozaman çokta garip değil bu durum :) insan burda yazılanları görünce acabamı diyor. 3 aylıkken dönenlermi ararsın uzanıp oyuncağını alanlarmı :)
(235 puan) tarafından
Her bebek bir değil işte :) bizimki kafasını hastanede doğar doğmaz tutmuştu başkasının bebeği 3 aylıkken başlamış. Bizimki daha dönemiyor ama bazısı başlamış bile :))
(287 puan) tarafından
Evet öyle her bebek kendine özgü gerçekten:)
-Reklam-
0 oy
(469 puan) tarafından
Benm bebeğimde aynı, sizin bebeğinz tam dönyomu peki. Benm bebeğim yattıpı yerde yatyo yana dönyo ama sırt üstünden yüz ğstüne veya yüz üstünden sırt üstüne dönmüyo kendisi. Çok üşengeç bebe
(287 puan) tarafından
Al bizdende okadar canım ne dönmesi yüzüstü koyuyorum sadece tepiniyor. Daha gövdesini bile kaldırmıyor. Ben ellerini altına koyarsam kaldırıyor yoksa ellerini yana açıyor hemen. Bizim kafamız biraz büyük :) sanırım ondan zor geliyor
(469 puan) tarafından
Benm bebeğiminde kafası büyük acaba ondanmı zorlanyo acaba. Hamileykende hep 2 hafta önden gidyodu.
(287 puan) tarafından
Bizimki 4 hafta önden gidiyordu. Şimdide hep en üst sınırda gidiyor. Ben ona bağlıyorum. Biraz daha ağır geliyor sanırım. Ama sırt üstü kardırırken yada dik dururken çok güzel tutuyor. Ama yüzüstü hala zor geliyor.
(469 puan) tarafından
Kendisi elini 5 ayda uzatyo 3 ayda uzatmaz zaten. Ama ses olan yöne bakması lazım.
0 oy
(392 puan) tarafından

Cani isterse aliyor biraz önce yatırırken oynadım elinden aldım uzattım almak isteyince vermedim ağladı :D istiyor ben uzatınca almaya çalışıyor kendini atıyor ama bazen de umrunda bile olmuyor 

(287 puan) tarafından
Bütün bebekler aynı sanırım canları istemeyince hiçbişey yaptıramıyoruz :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 208 göst.
0 oy
7 cevap 366 göst.
12 Nisan 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nazikyldz (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 328 göst.
28 Şubat 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Cedu (177 puan) tarafından soruldu
...