0 oy
431 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (114 puan) tarafından
1 aylık bebegimi bugün kontrol için doktora götürdük kolik olduğunu söyledi doktorumuz biogaia ve nurse harveys damla kullanıyoruz bunun dışında yapabileceğimiz birşey var mı ve kolik kaç ay devam ediyor ?

9 Cevaplar

0 oy
(625 puan) tarafından
3-4 ay devam ediyor genelde yapılacak bir durum yok maalesef sakinlik ve sabır gerekiyor 
-Reklam-
0 oy
Profil image (1,548 puan) tarafından
Ben maflor damla kullanıyorum bize çok iyi geldi bebeğim iki buçuk aylık kendi kendine çıkarıyor artık deneyebilirsin bizimkide kolik bebekti düzeldi şükür 
(114 puan) tarafından
Diğer damlalarla birlikte mi kullaniliyor yoksa tek o mu kullanılıyor ?
Profil image (1,548 puan) tarafından
Bize bunu verdi doktor 6 damla şeklinde veriyorum nurse harveys colex şurup kullaniyordm öncesinde onun faydasını görmedim doktor onu da kullan dedi ama ben onu kullanmadım sadece maflor veriyorum
0 oy
(2,106 puan) tarafından
Benimde bebeğim kolikti doktor bizede biogai bağırsak düzenleyici ve nurse Harvey colex şurup ve metsil gaz damlası verdi çok iyi geldi 1-2 gün içinde etki etmeye başladı.3. ayın sonunda gazdan rahatladı  şuan 6. Ayimizdayiz şükürler olsn iyiyiz.
(114 puan) tarafından
Nurse Harvey şurup damlaya göre daha mı etkili acaba
(2,106 puan) tarafından
Damlasını bilmiyorm ama şurubu güzel etkili günde 4 defa 1 çay kaşığı veriyorum.bizede ultrasonla bakmıştı aşırı gazlı kolik demişti.hergun aynı satte verin damlaları daha iyi sonuç alırsıniz.
0 oy
(1,668 puan) tarafından
çok geçmiş olsun  karnşna bol bol mesaj yap ayaklarşni sicak tut peki kolik olduğumu nasil analdi doktoe neyi gore teşhis koydu? 
(114 puan) tarafından
Karnına elledi bastırdı falan çok fazla gaz olduğunu söyledi böyle bebeklere kolik bebek diyoruz kolik bı hastalik değil korkmayın bı surec dedi o kadar
0 oy
Profil image (150 puan) tarafından
Kızmi erkek mi
(114 puan) tarafından
Bebeğim kız canım
Profil image (150 puan) tarafından
Kızlarda çok oluyor erkekler fazla kolik değilmiş
0 oy
(2 puan) tarafından
Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Bu durumu yaşamış birisi olarak size süt ürünleri olan yiyeceklerden uzak durmanızı , süt diyeti yapmanızı tavsiye ederim. 
(114 puan) tarafından
Biz mama yiyoruz canım maalesef sütüm yok
(293 puan) tarafından
Ben tüketmiyorum alerji icin diyetteyim ama yinede aşırı gazlı bebeğim. Tabii ki etkisi vardir ama tamamen kesmek anne ve bebek icin doğru değil.
0 oy
(58 puan) tarafından
2 haftadır biz de Gaz sorununu yaşıyoruz hiç uykusu yoktu sürekli sıkıyordu kendisini uykusunda falan. Dünden beri daha iyiyiz İnşaAllah daha da düzelir. Ben kendim kimyon çayı içtim günde 2 çay bardağı her emzirmeden sonra mutlaka omzuma alıp üstten gazını çıkarıyorum. Nurse harveys Gaz damlasını veriyorum ve en önemlisi Gaz masajlarini yapıyorum YouTube da Ayşe Öner in Gaz masajlarini yapmaya başladım gerçekten faydasını gördüm bu dediklerimi siz de yapabilirsiniz. İnşaAllah işe yarar rahatlar bebeğiniz. 
0 oy
(16 puan) tarafından
Merhabalar biz YouTube dan kolik bebek müzikleri dinletiyorduk.baya sakinleştirir.denemenizi tavsiye ederim 
0 oy
(1 puan) tarafından
Benim bebeğim de kolik çok çektim şimdi 2 buçuk aylık nurse Harveys şurup kullandım günde 3 defa 1 ml verin ama her gün aynı saatte verin 4 defa da verebilirsiniz ağlaması tuttumu duş aldır müzik dinlet

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 187 göst.
8 Mayıs 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Prenslerinannesi (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 310 göst.
0 oy
3 cevap 185 göst.
22 Şubat 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Sevinc97 (1 puan) tarafından soruldu
...