0 oy
262 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (392 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar :(. Kızımın enfeksiyonu geçmemiş bu hafta zimaks verdi daha önce bir hafta kullandım ve geçmişti ayin 3 inde çok yüksek değil die largopen verdi geçmedi bu hafta yine zimaks başladık on gün.bugün 6. Gün.ishal oldu ve idrarı  da hala az ve sarı çok üzülüyorum ya. Huysuz falan değil çok şükür ama benim canım çok yanıyor :( çok da dikkatli temizliyorum.pamuk mendil kullanıyorum. su veriyorum epeyce.doktor pek su verme onun yerine emsin dedi ama  zaten süt az raporlu mama kullaniyoruz ek gida başladık günde yarım fincan falan.ishal de olunca ben su veriyorum.ne yapabilirim ishali için.
Bebek Ayı 5 buçuk aylık

1 cevap

0 oy
(619 puan) tarafından
Maflor şase kullandim ben 3gunde kesti ishali aynı zimaks kullandik
(619 puan) tarafından
Anladim canim peki enfeksiyon kandami idrardamiydi her doktot bisey diyor insan şaşırıyor napacagini cok gecmis olsun
(392 puan) tarafından
Idrar da bi kaç değer 5 çıkmıştı beklerken artar demişti diğer doktor largopen verdi bi hafta kullandık kontrol idrarindan 6 ve 7 olmuş değeri bu defa zimaks yazmıştı. Bu doktor bu değerler çok yüksek değil dedi antibiyotik  verilmez dedi.bende doktor ne derse ona kapiliyorum bir haftadır kafayı yiyecektim yine temizleyemedim yine alırlarsa hastaneye diye alt üst oldum.bugün bıraktık bakalım inşallah pazartesiye herseyi düzelir ya.çok teşekkür ederim.biraz büyüseler hersey daha kolay olur inşallah.
(619 puan) tarafından
Idrarda normal tahlil degilde kültür önemli birdaha aklında bulunsun kulturde ureme cikarsa antibiyotik verilir yoksa digerindeki degerler azsa cok onemi yok bizimki normal tahlilfe 400 500 arasi kulturde de ureme vardi
(392 puan) tarafından
Evet bende onu araştırdım kültür testini. Bi daha onu sorayım diyordum da artık planlar değişti  işte.beni görenler ilk bebek sanıyor 5 yaşında oğlum varda o çok şükür hiç sıkıntı olmamıştı bu öyle küçücük olunca hemen elim ayağıma dolaşıyor işte. Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı.
(619 puan) tarafından
Aminnn.Haklısın premature olunca butunn bildiklerin geri planda kaliyordur telaslaninca
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 190 göst.
0 oy
6 cevap 1,486 göst.
24 Ağustos 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ali asafff (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
24 Mart 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Candanrüzgar (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 853 göst.
24 Ağustos 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Mınık12 (51 puan) tarafından soruldu
...