0 oy
121 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (56 puan) tarafından
22 günlük uyku düzeni gazi nasil sarilik varmi kac saatte bi emzriyosnz 

4 Cevaplar

0 oy
(1,019 puan) tarafından
Canım 22 günlükse 2 saat tam dolmadan emzir ki sarılık olmasın sarı bir yazma üstüne örtebilirsin gazınıda her emzirdikten sonra sırtını ovala gazını çıkarmadan uyutma ben damla kullandım bebeğim 4ay boyunca gaz için ağladı uykusu yoktu zaten gece ve gündüzü ayırt edemedikleri için gün boyu uyurdu gece ağlardı kolik bir bebekti ben gündüzleri zorla uyandırıp emzirirdim ki sarılık olmasın karnı yayvan oluyo o geçer 4 aya kadar dikkat et sıcak tut sen kendi giydiğinden 1 kat fazla giydir ilk 1 ay 
(56 puan) tarafından
Evt karnı dedgnz gbi bide sert
(1,019 puan) tarafından
Sertliği bağırsakları alışınca geçito canım Yediğiniz şeylere de çok dikkat edin ben soğuk şeyler yemedim hiç bide yediğiniz yemeklere kimyon serpin tuz serper gibi hem gazını alır hem süt yapar size:)
-Reklam-
0 oy
(50 puan) tarafından
19 günlük bebeğim 1.5-2 saatte bir emziriyorum 10 dk bir göğüsten diğer göğüsten 10 dk  en geç 3 saattte bir  emzirmeden sonra gazimizda çıkıyor üstten alttan gazimiz çıkıyor çok şükür sariligimizda yok suanlik
0 oy
(347 puan) tarafından
18 günlük olduk. Cocuk doktorumuz kendinin uyanmasını bekle dedi. 

Karni acıkınca kalkıyor bizim hanım efendi e
0 oy
(49 puan) tarafından
21 günlük oğlum. İlk zamanlar ben uyandırıp emziriyordum. 2 saati geçmiyordu. Şimdi alıştı mu nedir, kendisi gece gündüz 2 saati aşmadan emmek istiyor. Gündüz çok sık emiyor. Ama meme de kalma süresi kısa. Uyku düzeni gazdan dolayı maalesef olamıyor. Uykuda sürekli ıkınıyor. Yarın doktora götüreceğim bunun için. Aslında gaz çıkarıyorüsttende alttan da , kabız değil ama yetmiyor demek ki. 
(56 puan) tarafından
Ya kilo alimi.iyi ama uyandrsam mi bnde
(49 puan) tarafından
Sağlık ocağında 2. Hafta kontrolünde kilo alımı iyi dedi ebe. Artık sen uyandırma dedi. Ben uyandırmıyorum ama kendi uyanıyor zaten. Ama gaz bitirdi bizi. Sizin gaz duru nasıl?

İlgili bir soru bulunamadı

...