0 oy
222 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (469 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar sakın saldırdırıya geçmek için yazmayın. Çok merak edyorum benm bebeğimde alerjik bebek beni sadece alerjik bebeği olan anneler anlar ve ilgimi çektiki bu Türkiyede daha çok. Aklıma öyle bir soru geldi neden acaba? Hamileyken kullandığımız ilaçtan dolayı olabilirmi mesela decavit gibi?
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

+1 oy
tarafından
Diğer ülkeleri araştırınız mı ben de dünya da arttı diye okumuştum..sebebide genetik faktör yoksa sağlıklı beslenmememiz, hazır gıda tüketimi ve doğal ürünler tüketilmemesi diye düşünüyorum. Hee Bi de şu var eskiden de çocuk belki alerjikti ama çocuktur ağlar denmesinden dolayı doktora götürülmemiş de olabilir. 
(469 puan) tarafından
Türkiyede daha çok diye okudumda ama bilmiyorum yinede. Ama son zmanlarda gerçekte çok fazla karşılaşyorum belki hazır gıdalardan olabilir uzun süre dursun diye katmadığı şey yok. Hele hazır sütler bir ay dursa bozulmaz bizzat test ettim.
(469 puan) tarafından
Yalnız sorum kapatılmış ama sohbet amaçlı değilki bebeğimi ilgilendiren bir konu.
(2,835 puan) tarafından
Post kapanmış kusura bakma canim yorumuna yazıyorum.senin de dediğin gibi artık doğal yoyecek yokki kendi doğal yetirdigimiz ürünlerin bile tohumu doğal değil Türkiye'de süt ve süt ürünleri tüketimi çok fazla ve hazır gıda olarak tüketilen süt ürünlerinde haddinden fazla katkı maddesi var en çok kanser yapan gıdaların başında da bu yüzden süt ve süt ürünleri olduğu için Türkiye'de de çok fazla.eskilerden çevremde bir çok kişiden duydum kanlı kaka yapardı çocuklarımız diye ama düzgün doktora götürülmezmis ve sebebi de bilinmezmis
-Reklam-

İlgili sorular

...