0 oy
198 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (152 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar oğlum bugün iki aylık oldu ellerinizde öper. :) Son bir haftadır enteresan bir şekilde Bir gün az uyuyup çok emiyor bir gün ise çok uyuyup az emiyor. Var mı benim gibi bu durumu yaşayıp çözebilen ? Hayır yani her yöntemi denedim yine de eski rutine dönemedik.
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(8,987 puan) tarafından

El openleri cok olsun :) Atak haftasinda olabilir mi? Bir de ilk 3 ay huylari cok degisiyor, bir duzen oturmuyor. Onunla ilgili olabilir. Dolunay diyorlar, inandirici gelmese de bu hafta cogu bebek cildirmis gibi :) 

(152 puan) tarafından
Aynen tabir ettiğin gibi çıldırmış gibi, yani gülsem mi ağlasam mı bilemediğim bı moddayım. :) Ben de atak haftası diye düşündüm ama bizimki biraz enteresan öyle çok ağlamaz ama böyle işte. Demekki her bebek gerçekten aynı değil.
(8,987 puan) tarafından
Kesinlikle degil. Bir de gercekten yenidogandan her sey beklenir, cok takmamak lazim :))
(152 puan) tarafından
Bencede, kendimi takmamaya programların yorumlardan sonra. Çok teşekkür ederim :)
(8,987 puan) tarafından
Rica ederim, Allah kolaylik versin :)
(152 puan) tarafından
Çok sağol canım, hepimize. :)
-Reklam-
0 oy
(12 puan) tarafından
O aylarda benim oğlum da aynı sizinki gibiydi. Bri gün sürekli uyuyor neredeyse hiç uyanık kalmıyordu ertesi gün de çok az uyuyup çok emiyordu. Bir süre sonra geçti. 4 aydan sonra uyku saatleri daha düzenli olmaya başladı. Şu an 6.5 aylık aşağı yukarı aynı saatlerde uyuyor açsa emiyor değilse kafasını çeviriyor. Endişe etmeyin ne zaman isterse uyusun uyansın bir süre sonra geçecektir
(152 puan) tarafından
Ben de kendi haline salacam gibi :) Gerçekten ne yaparsam ne edersem düzene sokamıyorum, en iyisi  bebeğe ayak uydurmak..
(152 puan) tarafından
Bir de ne kadar süre sonra geçti ?
(12 puan) tarafından
2 ya da 3 hafta kadar sürdü diye hatırlıyorum. Diğer yorumcuların da dediği gibi ilk aylar bebeklerde çok düzen beklememek lazım. Umarım düzelir en kısa zamanda
(152 puan) tarafından
Epey sürmüş.. Umarım dediğiniz gibi kısa sürer :/

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 120 göst.
17 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Begbeg006 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 273 göst.
8 Şubat 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde K07.07 (18 puan) tarafından soruldu
...