0 oy
335 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (89 puan) tarafından
tarafından kapalı

Allah rızası için bir çözümü olan varsa yazsın. Bebeğim 2ay oldu sürekli kasiniyor.10 aydan beri büyük kızimda var 6aydan beri bende var.bebeğim basta az kasiniyordu.saçları çoktu belki ondan dedik kestik güzelim saçlarını.kulak arkasini kasiyordu ilk önce. 1 haftadan beri karnini da kaşımaya başladı. Vücudu boyle olunca doktora giitik tekrar malesef u.y.z dedi.daha oncede gittik hep cildi hassas nemlendir egzema v.s dediler.çok ağlıyor ve kasiniyor.ilacını uyguladım haftaya tekrar yapcam.10 aydan beri 10 defa doktorlara gitmisizdir.1000 liraya yakin ilac masrafi yaptik gecmedi malesf.bu illeti atlatan varsa tecrübesini yazarsa sevinirim.bebeğimede kullanabilecegim seyler.yanaklarında ve ellerinde de var.bazıları su toplamış kabarcık. 

image

Rabbim kimseye göstermesin.

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(1,386 puan) tarafından
Off kıyamam yavrum Ya Allah şifa versin bilgim yok malesef 
(89 puan) tarafından
Çok sagolun.ona bakıyorum çok üzülüyorum hadi biz derdimizi biliyor ve anlatabiliyoruz o sadece ağlıyor. O küçücük parmaklarıyla yırtıcı resmen kendini.Dua edin lütfen geçsin bu illet.
(1,386 puan) tarafından
Çok üzüldüm vallahi onlara gelen bize gelsin Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
**** ise eğer kullanılan tüm eşyaları çok yüksek ısıda yıkamanız gerek gerekirse evi falan yine boyatın ya da temizlikçi tutup temizletin. Geçmiş olsun inşallah kısa zaman da düzelir 
0 oy
(6 puan) tarafından
Canım linkini attığım ürünü al hemen kullan cok Etkili.. bebeklerde kullanabiliyor.. whatsapp'tan yaz bilgi verirler.. uuyuuz olmuşsunuz çok geçmiş olsun.. zor bir süreç Allah hemen kurtarsın..
(89 puan) tarafından
Amiiin inşallah çok sağolun
0 oy
(1 puan) tarafından
çok geçmiş olsun :( biraz araştırdım da bebeğinle beraber evdekilerin de tedavı olması gerekıyor. **** merhemlerini sizde kullanmalısınız yoksa tek bebeğe sürünce bitmezki. çamaşırlarınızı yüksek derecede yıkayıp arınmalız lazım, evinide temizlemekte fayda var dip köşe. hadi sizi geçtim de bebek nasıl kaşısın kıyamam dayanamaz tabi üfff:( 
(89 puan) tarafından
İlk önce bizde vardı bizim kullanmamıza rağmen geçmedi. En sonunda bebeğimede geçti. Bu u.y.z cok direcliymis.ya da ben birşeyleri eksik yaptım bilmiyorum.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 328 göst.
13 Nisan 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nehir Elam (1,204 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 451 göst.
9 Kasım 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde GSMsl (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
22 Nisan 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Bir anonim (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 423 göst.
16 Mart 2024 Doğum Sonrası Anne kategorisinde N khrmn (1 puan) tarafından soruldu
...