0 oy
524 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (63 puan) tarafından
Arkadaşlar oğlum tam 6 aylık. 3 gün önce doktor kontrolüne götürdüm. Doktor boyu ayarlanabilir yürüteç kullan bir şey olmaz dedi. Oğlum çok hareketli acaba onun için mi söyledi bilmiyorum. Bazı doktorlar da hiç tavsiye etmiyor burdan takip ettiğim kadarıyla. Şimdi kararsız kaldım. Siz yürüteç kullandınız mı ne zaman kullanmaya başladınız. Kafamda deli sorular:)
Bebek Ayı 6

12 Cevaplar

0 oy
(142 puan) tarafından
Hiç tavsiye etmem
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim bebeto yürümeye cok merakliydi.

Doktor yurutec kesinlikle kullanma dedi.

Ama bilmiyor ki evde yemek yapilacak temizlik var :D 

Bende aldim ama eşime dedim sakin soyleme kullandigimizi kizar çünkü  :D

Ama sabahtan aksama kadar durmuyor tepesinde en fazla 30 dk. 7 aylikti ben aldığımda.

(63 puan) tarafından
Aynen işte ne iş ne yemek hiçbir şeye vakit yok. Doktor 10 dakika kontrol edene kadar yoruldu. Onun için mi yürüteç al dedi bilmiyorum. Bi de oğlum 1 aydır dönüyor her yöne. Bikaç haftadır da ufak ufak sürünüyor. Acaba artık yürümeye çalışsın diye mi tavsiye etti.  Doktor tavsiye edince kararsız kaldım. Siz kaç ayda kullandınız.
tarafından
Ondan vermemiştir. Ayağa kaldırıp kontrol etmesi gerekiyor ayakları üzerinde duruyor mu diye. Güç kazansin diye al demistir. Bizim ki surunmedi hic hep bildim bileli oturur ve ayaktadır dik durur. Ondan alma dedi bize de tembelliğe alisir diye.
0 oy
(302 puan) tarafından
Bizim doktor kesinlikle tavsiye etmedi canım 
0 oy
(697 puan) tarafından
Erkek cocuklarında testıslere zarar vercegınden dolayı kullanılması kesınlıkle onerılmıyo . Ayrıyetten yurume bozuklugu yapabılıyor. Illada kullanayım dersen gunde sadece 1 saat kullanabılırsn . Ama koyup 1 saat bırkmk degıl soylemk ıstedgım 10 dk koy baya ara ver 15 dk koy ara ver 10 dk koy. Boyle ara ara 5 10 dk koyarak toplamda sadece 1 saat kullanabılırsn canm
(63 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(22 puan) tarafından
Benim bebegimde 6 buçuk aylik . Ben yürüme arkadaşı almayi düşünüyorum. Sizde inceleyebilirsiniz.  
(63 puan) tarafından
Onun için ayakta durabilmesi gerekmiyor mu.
(22 puan) tarafından
Evet  ayakta durması gerekiyor benimde bildiğim kadarıyla.  Şimdi değil zaten ilerleyen zamanlarda alabilirsiniz demek istedim:)
0 oy
(721 puan) tarafından
Hiç kullanmadık 10aylık sıralıyordu 1 yaşına girmeden kendi kendine yürüyordu. Küçükken her gittiğim odada yanımdaydı her odada oyuncağı ve kilimi battaniyesi bir şeyi vardı.
(63 puan) tarafından
Ben de öyle yanımda gezdiriyorum ama kucağıma gelmek istiyor. Kendi kendine oyalanmıyor. Hiçbir şeye vaktim yok.
0 oy
(684 puan) tarafından
Hic kullanmadim canim,herkes soyledi etrafımda al koy sen de rahat et diye erken yurur falan.1 yasina az kaliyordu emekledi ve ayni anda tutunup yurumeye basladi simdi tum odaları dolanir kendisi))
0 oy
(3,758 puan) tarafından
6 aylıktan beri yürüteç var evde günde toplam 5 dk bile durmuyor içinde. Hiç sevmedi yuruteci  Temmuzda yaşına girecek hala yürümüyor. Poposunun üstünde geziyor 
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Ben aldım çünkü kızım kucak delisiydi yemek yapmak tuvalete gitmek gibi aslı şeyleri karşılayamadığım zaman almaktan başka çarem olmadığımı fark ettim. Önerilmiyor orası ayrı ama ben herşeyin azı karar modundayım artık. Eğer ki mecburiyetiniz varsa çok az koyabilirsiniz. Benim kızım sevmedi orası ayrı doğru düzgün hiç binmedi şimdide 12 aylık oldu ben koymuyorum artık yürümüyor ama yürümesine eksi olacağını düşündüğüm için koymuyorum. 
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Ilk defa  bir doktorun yurutec tavsiye  ettigini okuyorum  
0 oy
(190 puan) tarafından
Bende çok önermem ama kullanıyorum 6 aydan önce kesinlikle hayır ama yinede çok durmasın yurutecede en fazla 30 35 dk ama benim bebeğim kız erkek bebeklerde hiç önermem
0 oy
(334 puan) tarafından
Ben diyer iki oğluma kullandım bu kızımada koyucam canı sıkılıyor valla çocuğun oyun halısı da daha durmuyo pek bekliyorum biraz daha büyüsün koycam inşallah TV karsisida koyuyo millet ondan iyidir hereldeee
(63 puan) tarafından
Ben de kızımı koymuştum aslında. Evet çok sıkılıyor benimki de. Oyun halısında hiç durmuyo zaten

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 377 göst.
25 Aralık 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde rukiye. (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 78 göst.
15 Ağustos 2022 24-36 ay arası bebekler kategorisinde dilan_hafsa (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 260 göst.
0 oy
2 cevap 192 göst.
14 Aralık 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Sevilay Erarslan Kök (168 puan) tarafından soruldu
...