0 oy
194 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (118 puan) tarafından
Selam arkadaşlar. 27 aylık oğlum tuvalet egitimi ne başladık kendi istemiyle sayılır. 4.gün bugun. Gece hic yapmadi başladığımızdan beri. Cisi de gunde bikac kere kaçırıyor

 Ama kaka hala kulotuna yapıyor:/ ne zaman düzelir.  Birde ben hadi çiş yapalım demesem kendi demiyor

3 Cevaplar

0 oy
(1,942 puan) tarafından
Tuvalet egitimine öncelikle siz hazir olmalısınız çünkü inanılmaz sabır gerektirir. Yapar yapmaz bir gun önce yapar sonra yapmaz......  Bu dönemi sağlıkla atlamak için siz sabırlı ve sevgi dolu yaklasmaniz gerekiyor. İlerde cinselliği bile etkiliyormus bu dönem cok önemliymiş. 
(118 puan) tarafından
Teşekkür ederim gerçekten hem anne hem bebek icin sabır isteyen bi süreç
-Reklam-
0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Kizim da cis tutuyor genelde. Yok diyip gitmek istemiyor bazen ama oyunlarla vs goturuyorum. Ozellikle uyku oncesi mutlaka gidiyor.

Kakayi biz cok onceden halletmistik, o yuzden sorun yasamadik ancak genel bir durum oldugunu biliyorum. Konuyla alakali kitaplar okuyabilirsiniz. Cok faydasi olacaktir.
(118 puan) tarafından
Teşekkür ederim umarım bizde halledebiliriz
0 oy
(44 puan) tarafından
Ben 3 yastan once ogretilmesini onaylamiyorum açıkçası evet kaka çiş kavramini ogrenebilir fakat surekli kaciracaktir buda enfeksiyona sebebiyet verir kaka sonucta vucudumuzdan atilan dışkı ve bakteri içeriyor onun disinda once siz kendinizi hazir hissetmelisiniz bence seneye nisan ayi gibi cocugun gelisim acisindan daha saglikli olacagini dusunuyorum kaslari daha oturmuş olacaktır yine de siz bilirsiniz =) 
(118 puan) tarafından
Haklısınız  ama kendi isteğiyle başladı süreç zorlama yada kesinlikle öğreticem demedim. Kendi başlayınca da ertelemek istemedim
(44 puan) tarafından
Anlıyorum sizi tercih sizin tabi ki siz cocugunuzu daha iyi taniyorsunuz size önerim cis kaka takibi saglayip ne kadar surede cis kaka yapiyor takip edip surekli tuvalete goturmek yarim saatte bir uykudan once uyandiktan sonra yemekten 10 dk sonra oyun oynadiktan 10 dk sonra vs çünkü cocuklar en cok oyun esnasinda altina kacirirlar çünkü oyuna daldiklari için =) kolay gelsin bu zorlu sureci en kolay ve sabirli sekilde atlatmaniz dileyimle=)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 254 göst.
0 oy
0 cevap 106 göst.
25 Temmuz 2022 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Ömerim (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 267 göst.
0 oy
2 cevap 138 göst.
2 Ekim 2022 24-36 ay arası bebekler kategorisinde hilal01 (292 puan) tarafından soruldu
...