0 oy
94 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (10 puan) tarafından
Bebegimin yüzü çok kuru ve tahrişi. Vücudu için dalin bebek yağını kullanıyorum ama yüzüne sürmüyorum. Sürsem bi sıkıntı olur mu hanımlar.
Bebek Ayı 38 günlük

5 Cevaplar

0 oy
(559 puan) tarafından
Bebek yağları genel olarak gözenek tikadigi için önerilmiyor asla sürmeyin. Banyo yaptrken suyuna zeytinyağı eklemeniz daha verimli olacaktır . 

Kuru Cilt için biz bioderma kullandik en iyi o geldi egzama sorunu vardi oğlumun . Fiyat yüksek ama biraz . Yağ dışında losyon olarak e bebekte bebek losyonu var içeriği de temiz onu alabilrisnz fiyat çok uygun . Yada marka kalite olarak bişeyler alabilrisnz ama muhakkak losyon olsun ben yüzüne de süreceğim için kaliteli bir ürün tercih etmiştim doktor tavsiyesi ile . Birde mustela var ama bize hiç yaramadi. 
-Reklam-
0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Kizimin yuzune bundan suruyorum tavsiye ederim : https://ty.gl/majty2f
0 oy
tarafından
Canım bebek yağı kullanma mustela sebamed bioderma şampuan ve losyonlarından al. Onlardan sürebilirsin. Biz mustela kullanıyoruz çok memnunuz. 
0 oy
tarafından
Uni baby nin losyonunu kullaniyorum gayet kaliteli kullanabilirsinjz yuzu ve tum vucuduna kullaniyorum
0 oy
(457 puan) tarafından
Ben hep mustela stelatopia krem kullaniyoru.  Iyi ki para vermişim dediğim tek ürün. Bebegim surekli kaşınır yara eder yüzünü bedenini bir gün de geçirir. Kuru cilt için bire bir. Tavsiye ederim .memnun kalırsınız. Iyi ki aldim dersiniz 

İlgili bir soru bulunamadı

...