0 oy
377 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (66 puan) tarafından
Arkadaşlar yemek yedikten kaç saat sonra süt olur benim süt az 

5 Cevaplar

0 oy
(40 puan) tarafından
Bende merak ettim.bu sorunun.cevabini
-Reklam-
0 oy
Profil image (15 puan) tarafından
Yemek yemeyi bilmiyorum ama 2 saatte bir doluyor dedi doktorumuz. Birde sütünüz az geliyorsa şey yapın soğan yiuyebiliyorsanız soğanı yağda yumuşayana kadar kavurun tuz dökün yiyin bende inanılmaz faydası oldu benimde sütüm az ama onu yaptığım zamanlarda mamadan çok süt veriyorum 
(204 puan) tarafından
Qaz yapmıyomu soğan?
Profil image (15 puan) tarafından
Pişmiş soğan yapmıyormuş çiğde yiyorum oodainanılmaz süt yapıyor . Ama maalesef benim bebeğim kolik neyin gaz yapıp neyin yapmadığını pek anlama şansım olmuyor.
0 oy
(52 puan) tarafından
Canım benim de 2 gündür az geliyordu. Günde 8 öğüne çıkardım. Ve sıvı ayran su abandım. Yine de az geliyordu. Eşim çocuğa baktı 1 saat uyudum uyandım sütüm geldi. Bazen uyuyunca da iyi gelir. 
Profil image (15 puan) tarafından
Aaa kesinlikle dinlenmekde sütü artırıyormuş . Sizde de oluyormu mama içerken bitirene kadar uğraşıyor ama memeye gelince açsa olsa pat diye uyuyor emmiyor
0 oy
(18 puan) tarafından
Bebek emip memeler uyarıldıkça sütümüz olur, yediklerimiz ise bize destek vs. olur. Aksini söyleyen ya da tecrübe eden vardır ama asıl yediklerimiz susattığı için süt arttığını düşünürüz. Yoksa Afrika gibi bölgelerde annelerin hiç sütü olmazdı. 
0 oy
(35 puan) tarafından
Yemek yedikten 3 saat sonra oluyor

Sütünğz azsa YEŞİL SOĞAN, DEREOTU, SEMİZ OTU, DUT, BULGUR PİLAVI, KOMPOSTO, BUNLAR AŞIRI SÜT YAPIYOR VE GÜNDE 3LİTRE SU. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 88 göst.
21 Ocak 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Elif93 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 182 göst.
...