0 oy
3,560 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (485 puan) tarafından
Doktor kilosu düşük olduğu için iki adet numune verdi birisi infatrini diğeri smilac severse rapor çıkartacak mis kullanan anneler var mı acaba kilo alımı işi etkiledi mi ve de biryan etki yaptı mı ishal kusma vs gibi 

4 Cevaplar

0 oy
(54 puan) tarafından
Bize smilac hicg energy verdi Dr. İshal yaptı ama Aptamil le birlikte veriyorum.hem anne sütü hem Aptamil hem smilac hem ek gıda ayda sadece 600 Gr aldı.
(54 puan) tarafından
Eltimin kızı infatrini kullandı hiç faydasıni görmediler
(485 puan) tarafından
Mamadan önce ne kadar alıyordu ayda canım
(54 puan) tarafından
Sağlık sorunları vardı idrar enfeksiyonu laktoz intoleransi ondan da almamış olabilir yeni yeni düzeliyor inşallah
-Reklam-
0 oy
(485 puan) tarafından
Başka kullanan yok mu hanımlar 
0 oy
Profil image (28 puan) tarafından
Benim oğlum alerjiden dolayı kilo alamadığı için alerjik mama denememiz için bir kac isim verdi. Similac Aptamil ve Evolvia. Aptamil çok kötü kokusu tadı diye Similac deneyin bence dedi. İcmezse pekmezle veya vanilya şurubu ile tatlandırın dedi ama oğlum hiç bir şekilde içmedi mamayı. Balık yemi gibi kokuyor çünkü  Biz de Evolvia aldık denemek için. Mamanın ne kokusu ne tadı var. Bunu içiyor çok şükür. İshal veya kusma olmadı . Kilo alımı da basladi yavas yavaş. Bunları yazdım ama tabii bizimki alerjik. Eğer normal mama bakıyorsanız vitamin ve mineral değeri en yüksek olan mamalar Evolvia ve Baby goat. Baby goat keçi sütü evolvia inek sütü. 
0 oy
(392 puan) tarafından
Biz de infatrini kullanıyoruz ama kızım günde 1 şişe anca icebiliyo o yüzden pek ise yaramamısti sonra içine fantomalt diye bi toz karıştırdık yani doktor önerdi 12 günde 400 gram almıştı.ama 15 gündür enfeksiyon oldu ishal oldu 15 gunde 0 gram.yani belki kilo vermemesine faydası olmuştur çünkü çok iştahsızdi.bugün diğer doktor fantomalti bıraktırdi bakalım napacak bu hafta. Bence güzel içerse mutlaka faydası olur.
(392 puan) tarafından
Bir de benim kızım diğer mamaları hiç sevmedi aptamil bebelac sma.ama çok şükür infatrini yi sevdi süt gibi tadı.
(485 puan) tarafından
İnsallah benim.kizima ise yarar canim senin bebegin kac aylik.kac kg iken verdi bu mamayi doktor
(392 puan) tarafından
Benim kızım prematüre normal 8 buçuk aylik ama 5 bucuk aylik sayiliyo. 5 kilo iken başladık o zaman 4 bucuk aylik falandi.enfeksiyon ishal derken tam belli olmadı inşallah bi daha hasta olmazsa daha iyi fayda eder.bi de benim kızım 1 kutu bitirebiliyo biberondan almıyo da kaşıkla biraz zor oluyo.ama faydası olacağına inanarak verin inşallah faydası olur.Allah yardımcımız olsun.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 1,161 göst.
0 oy
3 cevap 774 göst.
0 oy
3 cevap 165 göst.
6 Kasım 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ddmm (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 255 göst.
...