0 oy
130 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (189 puan) tarafından
tarafından kapalı
Güzel bilgi veriyorlar mı görüntü güzel mi renklide gözüküyor mu ne kadar sürede bakıyorlar boşa 550 tl vermeyim?
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevaplar

0 oy
(189 puan) tarafından
Yok mu sakaryada yaşayannn
-Reklam-
0 oy
(61 puan) tarafından
Sakarya'da yaşıyorum, doktorum Öznur Hanım, bizi İzmit'te doktor Eray çalışkan a yönlendirdi. Detaylı ultrason için. Ben de konuyla alakalı biryerde çalışan bir arkadaşıma danıştım. Detaylı ultrason, radyolojiden çok perinatoloji alanında uzman doktorların işi demişti bana. Neden dersen, milimlik ölçümler yapıyorlar ve ölçümü iyi yapamayanlar hemen down sendromu gibi durumlara yöneliyorlar. Ve anneyi bazen yok yere strese sokan durumlar yaşanıyor. Bu sebepten gideceğiniz doktorun, ölçümü yapacak kişinin yani, perinatoloji uzmanı olmasına dikkat etmekte yarar olabilir. Her organını tek tek ölçecekler, var mı yok mu, durumu nedir vs. o yüzden ben çok stresli gittim ama çok şükür yolunda gitti. Yani diyeceğim o ki, pahalı bir şey evet. Ama yaptıracaksanız iyisini araştırın, eğer giderseniz ve Allah korusun olumsuz birşey söylerlerse de strese girmeden başka bir uzmana danışın derim. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim :)
(189 puan) tarafından
Aynen bende o yüzden çok stresliyim hani olmayan şeyi söylerlerse yok yere üzülürsek diye ... perinatoloji de randevu alınan bişey değil bi doktorun yönlendirmesiyle randevu alınabiliyor onada baktım ama İnşallah iyi şeyler çıkar bakalım gidecez ama
(61 puan) tarafından
O konuda bilgim yok, biz direk aradık randevu aldık Eray beyden. İnşallah herşey yolunda gider, stres ve üzüntü yapmayın, biliyorum öyle bir durum ama Allah yardım edecektir, kalbiniz rahat olsun, iyi akşamlar ..

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 176 göst.
0 oy
1 cevap 493 göst.
11 Kasım 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Eyübüm (92 puan) tarafından soruldu
...