0 oy
421 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (669 puan) tarafından
Emziren ve 4. Ayda ek gıdaya geçen anneler ne veriyorsunuz? Ben meyveli yogurt veriyorum gündüz, birkaç kez yumurta verdim, akşam sebze yogurt vs. Veriyorum. Emme devam ediyor. Mama veren var mı, ne miktarda, ne zaman veriyorsunuz? 

2 Cevaplar

0 oy
(61 puan) tarafından
Ben yine mamayi sk veriyorum sadece pureyle doymuyo malesef 
(669 puan) tarafından
Emiyor mu peki
(61 puan) tarafından
Hayir sadece mama ile besleniyo
(61 puan) tarafından
Pirinc ununu hic kullanmadm ama cok ovuyolar tok tutuyo diye bukez onu alip havuc patates meyve purelerine katicam
(669 puan) tarafından
Evet tok tutuyormus ama saglik siz geliyor bana acıkcası
(61 puan) tarafından
Bilemedim simdi ama bebekler sadece pureylede doymuyo bende sastim
tarafından
Zaten ek gıda doyumluk verilmez şu an. Kızım 7 aylık 5. ayda ek gıdaya başladık. Şu an sadece kahvaltı ve akşam üstü ara öğün yiyor. Pirinç unu fazla zararlı vermeseniz daha iyi.
-Reklam-
0 oy
(159 puan) tarafından

Canım oğlum 12 gun sonra 7 aylik olucak. Ek gıdaya 6. Ayına girince başladım ben henüz tek başına oturmuyo yanina yuvarlaniveriyo destekli yastık arkasında oturabiliyo. Peynir veriyorum kahvaltı yaparken sofraya bakiyo bize :) yumurta varsa sariisndan veriyorum azick. 1 2 kez tarhana çorbası yaptım onun için sadece azick yağ ve su ile salça filan koymadım. Kusburnu denedim yüzü Kız ardı alerjik gibi. Kabak hasladim bal Kabagi denedik bide. Hem emiyor gün de 3 kez de mama alıyor sbah veriyorum 75 ikindin durmazsa yine öyle 75 bazen günde 2 kez verdiğim oluyor. 2 tane disi çıktı bu ara huzursuz durmuyor. Küçük kutu da herobaby nin karışık meyve puresinden verdim bide. 

İlgili sorular

...