0 oy
229 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (71 puan) tarafından
Oğlum 4 aylık. 3 ayında memeyi kesti. Ne kadar yapsam da emmek istemedi. Şimdi makaleler okuyorum da emzire bilir mişim ya sağıp biberon da vere bilirmişim. Emmedikden sonra ilaçla sütümü kestim. Sorum şu: Acaba sütümü gerigetire bilir miyim? 

5 Cevaplar

+1 oy
Profil image (397 puan) tarafından
her beslenmeden önce memenizi verin süt gelmese bile emzik gibi emsin, sonrasında mama verirsiniz. böyle böyle geri gelicektir sütünüz. memelerinizi emzirerek uyarmanız lazım. emzirirken de sessiz sakin bir ortamda olun bebeğinize odaklanın sadece. Sütün çeşmesi memelerdir ama vanası beyindir demişti doktorum ;) 
-Reklam-
0 oy
(2,701 puan) tarafından
Sütünü neden kestin ki sağıp verebilirdin, ilk defa duyuyorum bunu 
0 oy
Profil image (403 puan) tarafından
Kız niye sütünü kesiyon ben sütüm olsun diye neler yiyip içmedim emmiyosa bile sağıp verebilirdin mama sütten sağlıklı değil 
(71 puan) tarafından
İlk bebeyim hata yaptım işte (
Profil image (403 puan) tarafından
inşallah gelir geri süt yapan şeyler ye iç pompayla sağ bide doktora danış
0 oy
(370 puan) tarafından
Valla bence getirebilirsin relaktasyon mu bişey diyorlar. Evlat edinen kadınlar dahi bebeğiyle ten teması yapa yapa süt geliyor. Umudunu kaybetme. Ama ilk önce emzirme Danışmanı bul instagramda birsürğ var danış ve doğru bilgiye ulaş. Ben emzirme danışmanı dilruba hanımı öneririm. İstanbuldaysan Marmara eğitim ve araştırma hastanesinde kadın doğum bölümünde gebe eğitimi veren ayşe kutluata var. Bugin gittim çok tatlı çok memnun kaldım. Allahım tüm annelerin yardımcısı olsun ben de emziremiyorum en baştan beri sağmaya uğraşıyorum. Zor ama bebeğim anne sğtğ alsın istiyorum. Danıştığın eğitimli kişiler sende var bi umut derlerse çabalamaya değer
0 oy
(1,942 puan) tarafından
Bir makale okumuştum. Taşıyıcı anne ile bebek sahibi olan kadin. Mamayı serumla göğsüne bağlıyor. Sanki emziroyormus gibi hissetmek için. Birinci ayin sonunda göğsünden sut geliyor. Kendi sütüyle besliyor :) vücudumuz inanılmaz. Kadin olmak inanılmaz birşey:) 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 298 göst.
19 Aralık 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Eylül Beren (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 252 göst.
27 Aralık 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Haticekrtl (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 717 göst.
30 Eylül 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ebruserhat (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
14 Ağustos 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hilal099 (23 puan) tarafından soruldu
...