0 oy
169 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (339 puan) tarafından
Sadece mama alan bebek kac gun kakasini yapmayinca normal

5 Cevaplar

+1 oy
(2,202 puan) tarafından
4 gune kadar normal sayiliyo cnm mama 4 gun anne sutu 10 gun
-Reklam-
0 oy
(2,106 puan) tarafından
Günlük kakasını yapan bebek gelişmez kilo almaz der annem hep aslında doğru yediğini hemen çıkartirsa kg alamaz..bende mamayla besliyorm uzun sürmüyor 1-2 gün oluyor bazen ama yapıyor.
(31 puan) tarafından
Günde 4 5kez yapıyo gelişimide gayet iyi dr iyi besleniyor ki sık yapıyo dedi. Annenizin dediği yanlış yani.
(2,106 puan) tarafından
Kendi buyuttuklerine ve ozamnlarin bilgilerine göre söylüyor doktor değil ki sonuçta.doktorun demesi farklı.
(997 puan) tarafından
Yanlis bilgi gunde 2 3 defa kakasini yapiyo gelisimi ust sinirda masallah
(2,106 puan) tarafından
annem doktor değil bayanlar sadece kendisi bir öngörüde bulunuyordu kesin kanıtlanmış birşey değil ki yanlış olsn.benimde bebeğim küçükken yapardı 2-3 kere günde normal durum doktoumzda iyi derdi.sizlrin çevresinde anneniz kaynnniz veya başka birileri böyle şeyler söyleyen yok mu sanki.
(339 puan) tarafından
Bencede dogru bnm diger oglm ne yese cikariyr çok cılız
(2,106 puan) tarafından
Yani sonuçta nekadar inanmasakta bizden daha tecrubeliler çocuk buyutmede birazda olsa bilgilerini dinleme de fayda var.mesela benim bebeğim çok aşırı gazliydi bir kactane gaz damlası denedik olmadı hemde çok pahalı her bir damla 100 TL yani ama annem eskiden bizleri metsil denilen damlayla büyütmüş bizde doktora sorduk kullanabilirsnz dedi yanında Nurse Harvey colex şurup ve biogai bağırsak düzenleyici ile kullanıyorum gaz sorunumuz bitti.allah razı olsn anne dedim.
(31 puan) tarafından
Yaa tabi ki bi bilgileri tecrübeleri var ama artık imkanlar daha iyi eskiden bebek ölümleri de çok fazlaymış nedenleri belli değil. Şuan hepimiz Dr götürebiliyoruz benim annem hep der bizden geçmiş biz öyle böyle büyütmüşüz sizin imkanlarınız daha iyi doktor ne derse onu yap. Elinde telefon araştırıyon tüm gün benden daha iyi bilirsin der. Kayınvalidem de tam sizin dediğiniz gibi burnu tıkanıyor süt sağ gözü çapak süt sağ yani bu saçma.
(2,106 puan) tarafından
Bende olsun ailemde olsn doktoru dinleriz bebeğim konusunda.bende öyle her hurafe bilgiyi uygulamam sewmem.arada faydalı olan da çıkıyor.ewet imkanlar daha güzel ve iyi.hersey elimizin altında şimdiki anneler daha bilinçli.hakkimda hayırlısı olsn herşey çocuklarımızın sağlığı için.
(31 puan) tarafından
Aynen mantıklı geleni yapmak lazım gelmeyeni bir Dr sormak lazım. Onlar imkanlar olmadığı için kendince çözümler üretmişler. Annem bazen anlatıyo size şöyle yapardık böyle yapardık şuanda ona bile saçma geliyo ne cahilmişiz diyo
0 oy
(280 puan) tarafından
Benim oğlumda sadece mamayla besleniyor 2 günde bir yapıyor 
0 oy
(222 puan) tarafından
Doğduğundan beri mama ile besleniyor. En fazla 1 hafta kabız oldu. Doktorumuz 10 güne kadar demişti 
0 oy
(625 puan) tarafından
Hergün yapıyor doğduğundan itibaren çoğunluk mama yedi ilk zamanlar 4-5 kez yapıyordu şimdi günde 1 kere yapıyor 40 günlük 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 3,235 göst.
0 oy
4 cevap 163 göst.
...