0 oy
243 göst.
Profil image 12-24 ay arası bebekler kategorisinde (401 puan) tarafından
Arkadaşlar kızım 22 aylık aslında bu yaz eğitime başlamayı düşünüyordum ama hamile kalınca bı sonraki yaza vereyim diye düşündüm su an 31 haftalık hamileyim otur kalk sürekli ilgilen temizle biraz zor olur diye düşündüm. Bez bağlanmaktan nefret ediyor 5-6 aydır asla istemiyo oyunla TV ile felan anca bağlıyorum çiş kavramını değilde kaka ee diyo tuvalete yapilcgni biliyo bugün akşam 6 gibi bezini çıkardım geride takmadm hava aşırı sıcak biraz öyle dursun diye sonra hadi gel tuvalete gidelim çiş yapalım dedim benden önce koştu tuvlaete klozete oturttum tabi aparat felan yok hazirliksziz cnku:) kalkmak istemiyo otrucm bırak diyo ama isemedi klozettej almakta zor oldu ağladı suyu çok seviyo suyla oyncm diyo normal alaturka tuvlte götürdüm ordada suyla oynamak istiyo otur çiş kaka yap dedim 1-2 kez oturdu kalktı ama oyun peşinde yani ordanda çıkmak istemedi ben gidiyorum dedim kapının arkasına saklandım ayakta isemis o sırada. 3 saat içinde 4 kez çişini yaptı 1ini tuvlaete denk getrdk 2si parkeye biir koltuğa  ben bugün öylesine birden çıkardım bezi yani dicegim suki devam edeyim mi nasl bı yol izliyim yoksa daha sonrayami bırakın

2 Cevaplar

0 oy
(606 puan) tarafından
Aslında hevesliyse devam edin. Kimse önermiyor bezi bir kere çıkardıktan sonra geri bağlamayı. Çocuk hep "demek ki ben istersem bağlanır istemezsem bağlanmaz" diye düşünüp sizi parmağınızda oynatabilirmiş. Tuvaletten oynamak için çıkmıyorsa lazımlık deneyebilirsiniz diye düşünüyorum. Başarılar diliyorum bu zorlu yolda :) 
Profil image (401 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
-Reklam-
0 oy
(100 puan) tarafından
Bence alıştırmak daha iyi kısmet olsa ikinci bebek olsa asıl o zaman tuvalette onunla birlikte rahat rahat duramassiniz şimdi bebek yokken daha iyi ilgilendiğiniz ve tamda öğrenme hevesinde daha sonra zor olabilir tabi yine siz bilirsiniz.
Profil image (401 puan) tarafından
Bende çok kararsız kaldım ama dediginz gibi bebekle seneye daha zor olablr yarın sabah tekrar deneyim bakalım bı geceleri mecbur baglcm cnku uykusu ck hafif tuvlta götürsem hmn açılır geri uyutamam uyurken bde bı biberon sut iciyo gece ck isiyor yani:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 158 göst.
4 Mart 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Feyzanurr (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 292 göst.
0 oy
1 cevap 91 göst.
27 Kasım 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Papatyapapatya (103 puan) tarafından soruldu
...