0 oy
244 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (198 puan) tarafından
Kizlar sorum baslikta. Nasil davranmam gerekiyor. 

Annecim vurmak dogru degil diyorum öpüyor. Ya da dikkatini baska yone ceviriyorum 1 ay oldu hala sönmedi bu davranışı. Napacagim? 

3 Cevaplar

0 oy
(15 puan) tarafından
Şiddetle düzelmez. Dünyayı daha iyi şekilde kavrayıp anlayacağı zamana kadr sabretmeniz gerekiyor
-Reklam-
0 oy
(995 puan) tarafından
Bizde aynı durumdan muzdaribiz ne yapacağımızı bende bilmiyorum biri çıkar Inşaallah aynı aylarda oğlum aynı hareketleri yapıyor 
0 oy
(936 puan) tarafından
Çocuklar daha duygularını kontrol etmeyi bilmiyolar. Siz olabildiğince sakin kalın, yanında olun, onu sevdiğinizi hissettirin. Evet öfkeli olduğu anlarda da. Onu koşulsuz sevdiğinizi hissetmeli. Bir kitapta şey diyordu, çocuklar anne babalarını denerler, kasıtlı ya da kötü niyetle değil ama ona ne kadar sabredebiliyosun , sadece iyi olduğu anlarda mi ona karşı iyi oluyorsun bunları görmek için vs. Ve siz duygularınızı ne kadar kontrol edebilirseniz o da aynı şekilde edebilecek ilerde. Ama şuan için biraz sabır 
(198 puan) tarafından
Ne kadar guzel yazmissiniz. Cok dogru ve mantıklı. Size cok tesekkur ederim
(936 puan) tarafından
Ne demek, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz:) bir de benim kızım 13 aylık mesela bugün marketten çıkarken ağlama krizine girdi, çıkmak istemedi. Çırpındı, ağladı yolda. Anlattım, şuan ihtiyaçlarımızı aldık artık çıkmamız gerekiyordu ama sonra yine ihtiyacımız olunca o zaman tekrar geleceğiz falan gibi. Ha tabi ki dinlemedi :) ama bence duyuyor beni :))) bikac dakika sonra da sakinleşti zaten. Aman çocuk işte deyip, ağlar ağlar susar deyip çekiştirmek yerine anlatmak gerekiyor bana göre, gerçekten anliyolar.
(198 puan) tarafından
Bende ayni fikirdeyim. Ben dogdugundan beri konuşuyorum cunku biliyorum ki bilincalti bir kayit cihazi. Anlasin anlamasin. Mesela altini alirken gorumcemden odadan cikmasini ric etmistim, o zamanlar kizim 3 aylik falandi. Ne olacakki nerden anlayacak demisti. Ben de sizin gibi herseyi duyduguna bildigine inaniyorum.
(936 puan) tarafından
Kesinlikle öyle. Çocuk yetiştirmek çok eğlenceli değil mi ama ya, gerçekten çok zor hatta bazen kafamı duvarlara vurmak istiyorum ama çok güzeller ya :)
...