0 oy
340 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (8 puan) tarafından
15 günlük bebegim iki gündür göğsümden ayıramıyorum. Uykuya dalıyor yatağına bıraktıktan 5 dk sonra uyanıyor. İlk hafta sütüm yoktu mama takviyesi ve süt sağarak doyurdum. Fakat şimdi emzirebiliyorum mamayi bıraktım. Yutkunma seslerini çok net duyabiliyorum. Göğsümden ayrılamamasi doyamadığından mı yoksa bebeğin huy değiştirmesinden mi olabilir? 
Bebek Ayı 0

6 Cevaplar

0 oy
Profil image (66 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap

Bebeğiniz daha cokk küçük emmesi sadece beslemiyor ona ihtiyacı olan güveni,şefkati de alıyor aynı zamanda. Size,kollarınıza,şefkatinize ihtiyacı var bol bol sarıp sarmalayip emzirin bebeğinizi. Çok hızlı geçiyor zaman inanın çok özlüyor insan bu zamanları,tadını çıkarın :)

-Reklam-
0 oy
(147 puan) tarafından
Sana ihtiyaç duyduğundan olabilir bir süre göğsünde uyut sana ihtiyacı var yatağa yatırdığında memeni açık bırak memenin kokusuyla uyusun
0 oy
(112 puan) tarafından
Benim de 16 günlük bebeğim var 24 saat memem de tutsam 24 saat ayrılmayacak gece çok ağlıyor anca meme verince susuyor denedim 2 gün önce acaba kokumu mu istiyor diye yanıma yatırdım uyudu bazen bebekler aciktigi için değilde anneye ihtiyaç duyduğu için ağlar 
0 oy
(385 puan) tarafından
İlk zamanlar öyle oluyo benimde sabahtan akşama kadar göğsmde dururdu
0 oy
(747 puan) tarafından
Benim bebeğim 1 aylık oldu, bir ara benimki de öyleydi ancak mememde ve yanımda uyuyordu. Gaz sıkıntısı vardır belki bebeğinizde. Hem emzirmeden önce hem de sonra mutlaka gaz çıkartıyor musunuz? Bir kere gaz çıkartma sesi duyunca da çıkarttı bitti sanmayın gaz olunca çok oluyor. Ve ağrı çeken bebek hep meme ister çünkü bir tek bunu biliyor, kendini rahatlatmak için emmek isteyebilir. Dr. Osman Gönülalp var youtubeda izleyin onu, gaz çıkartma videoları da izleyin. Memeden sonra 10-15 dk boyunca gaz çıkartın diyorlar.
0 oy
(88 puan) tarafından
Çiş sayısı nasıl ? 4-5 bez değiştirilmeli 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 182 göst.
0 oy
2 cevap 296 göst.
9 Haziran 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde rumyysss (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 873 göst.
...