0 oy
435 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (302 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bebek aşılarını vurdurmayan varmı aranızda hanımlar bende vurdurmayi düşünmüyorum çevrenizde varmı
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

7 Cevaplar

0 oy
(531 puan) tarafından
Ben hepsini vurdum canım vurmalisin bence çok pişman olursun sonra boşuna cikarmamislar bu aşıyı 
-Reklam-
0 oy
(1,259 puan) tarafından
neden kendince bildigin hayati derecedeki aşıları bebegine vurdurmuyorsun bak günümüzde bi kovit aşısını 2 senede anca buldular o da tam aşıda denilemez bu bebek cocuk aşıları kac yüzyıldan beri bulmak icin ugraşılmış ve netice alınmış ki cocuklarımızın  hayatını güvenceye alabiliyoruz 3 cocuk annesiyim en büyügü 20 yaşında ve hicbirinin aşısını aksatmadan vurdurdum hic yan etkide görmedim cok şükür evladının saglıgını düşünüyorsan olurda Allah korusun bi hastalıgın hafif gecircegine neden agır gecirib cocuguna eziyet ediyorsun  genede fikrine saygı duyarım ama 3 cocuk annesiyim ve söz konusu cocuk olunca hic bir konuda taviz vermem aşı kötü bişey deyil aksine saglıgı icin ilerki hastalıgı önlemek icin cok önemli günümüzde yaşanılanı görüyorsunuz aşı bulunsaydı ve korusaydı belki bu kadar kişi ölmezdi 
(334 puan) tarafından
Yaaa bütün hislereme tercüman oldun canım benimde büyük 20yasimda bu aradaa
0 oy
(1,227 puan) tarafından
Koronadan önce en çok ölümün olduğu hastalık su çiçeği hastaligiymis. Ama günümüzde su çiçeğinden ölüm hiç duymadım . Bunun sebebi de aşı. Ben bebeğime tüm aşılarını yaptırıyorum. 
0 oy
(392 puan) tarafından
Ben çevremde yok.olmamalı diye düşünenlerdenim.hatta bu henüz fiil ehliyeti olmayan minikler icin hayati derecede önemi olan aşıların ailenin isteğine imzasına bırakılmaması taraftarıyım.
0 oy
(45 puan) tarafından
Ya neden vurdurmadıgınızı cok merak ediyorum. Ben özel ve devletin vurdugu tüm asıları vururdum. Korona aşısını bile gözüm kapalı kendime vururdum. Sizler bebegınızı neden tehlikeye atıyorsunuz.
0 oy
Profil image (1,222 puan) tarafından
Bebek aşısı vurulmaz mi ya hepsi gerekli kafana göre vurdurmazsan Allah korusun bebeğin hasta olur o aşılar bebeği koruyor bebeğin iyiliği için yapmalısın 
0 oy
tarafından
Neden düşünmüyorsunuz? Mesela bebeğiniz çocuk felci geçirirse ya da su çiçeğinden kaybederseniz kime yıkacaksınız sorumluluğu? Aşıyı yaptırmadığınız halde hastane mi suçlu olacak? Yazık etmeyin el kadar bebeğe.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 179 göst.
0 oy
14 cevap 630 göst.
11 Kasım 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Kubiiis (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 582 göst.
0 oy
6 cevap 327 göst.
29 Ağustos 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde misafir tarafından soruldu
...