0 oy
87 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde tarafından
kızlar selam. oglum haftaya 3 aylık olacak. son 3 haftadır uyku saatlerımız darmaduman. soyle kı gece 2 den once uyumuyor bazen gece 3 hatta 4 u goruyoruz. gunduz de 1 e kadar rahat yatıyor. gece uykusu ıcınde 1-2 kere kalkıp emıyor gerı uyuyor. tamam baktıgınızda 10 saat uyuyan, 1-2 kere kalkıp emıp gerı yatan bır bebek kulaga guzel gelse de saatlerı cok anormal. gune 1 de baslıyoruz gecenın korune kadar ayakta oldugumuzdan bız de uykuya yenık dusup yatıyoruz o saate kadar. bebek dedıgının buyume hormonlarının da salgılandıgı 22.00-02.00 arası uykuda olması gerek, bız 2 den sonra yatıyoruz. bu duzen cok saglıksız. gunduz de bazen 30 dk zor uyuyor bazen 3-4 saat. gunduz ne kadar yatarsa yatsın gece 2 yı goruyoruz yıne.

uyku egıtımını cok arastırdım ancak 4.ayda baslamamız onerılıyor. sızın verebılecegınız bır tavsıye var mı?

masaj banyo herseyı denedım. hatta bugun uyku arkadası sıparısı verdım belkı ıse yarar dıye. sız saatlerı nasıl duzene soktunuz?
Bebek Ayı 2.5

1 cevap

0 oy
(1,019 puan) tarafından
Canım o dönemde oluyo öyle benşm bebeğim gece hiç 1 saat bile uyumazdı gündüz uyurdu sağlıklı saatleride geçtim artık gücüm kalmamıştı baktım olmuyo yatak odasına götürdüm ışığı kapattım gece lambası açtım kitap okudum gğn geçtikçe düzeldi ayrıca uyku arkaşı hiç sağlıklı değil bebekler kendilerini boğabiliyolarmış ben hiç almadım 9 aylık oldu sanada tavsşye edeim ama illaki kullanıcam dersen çok dikkatli ol
tarafından
odaya goturup karanlıkta kıtap okumak benım de aklımda bı rutın olur belkı bı sure sonra, deneyecegım tesekkur ederım. uyku arkadası ıcın de baya arastırdım uykuya gecıste yardımcı oldugunu yazmıslar hep ona guvendım ben de, bı gozlemlerım bakalım tehlıke olusturacak mı. yorum ıcın cok tesekkurler :)
(1,019 puan) tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

...