0 oy
133 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (177 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar oğlum 1 ay sonra 3 yaşına giricek.

Sabırla onunda kendinde hazır olmasını beklerdim ve 13 gün önce başladık tuvalet eğitimine

 *bir tane su sesi çıkaran peceteki güzel bir lazimlik 

*4 adet alıştırma kilodu(ev içinde takmıyorum olası bı durumda dışarı çıkarken giydirmek için ki hiç çıkmadıgimiz için giydirmisim daha 13 gündür)

*Halıları komple kaldırıp evi ona hazır hale getirdim olası kazalar kacirmalar için 

Ve biz başladık bezi hiç birsekilde ne gece ne gündüz takmadım konuştum açıkladım ve son bezimizinbirlikte çöpe attık .

Daha sonra hiç bir şekilde gece altını islatmadi hep kuru kalktı .

Ama bir iki gün gündüzleri hep ıslattı hem büyük hem küçük tuvaletini yaptı altına .sonra altına salaş şortlar giydirdigim için hemen onu çıkartıp olduğu yere yapmaya başladı tuvaletini ve bu noktada ln bir adım ileri gidemedik.

Sürekli lazimliga tuvalete hatta banyoya bile oturttum belki birine olmasa birine yavaş yavaş yapar diye lakin korkmamasina rağmen yapmadı . Kalktigimiz an pijamasini çektim beş dakka sonra atıyorum salona geçtik aradan çok geçmeden hoop hemen dönümü çıkarıp oraya yaptı . Yani bı turlu çiş *** demedi ve gitmedi . Sizce bu süre zarfında nornalmi yoksa değil mi ? 13. Gün oldu ve ilerlediği yol bu kadar . Bu kadarına da sadece ilk beş günde geldi sonra bu şekilde devm etti . 

Doğrumu ilerliyorum yaparmi tuvaletini tuvalete yoksa çok geçmiş zaman hala hiç yapmadı yapmaz mı bı yardım edin fikir verin kurban olayım .
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 68 göst.
6 Eylül 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Badgirl (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 187 göst.
...