0 oy
135 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (11 puan) tarafından

image

Bebeğim yaklaşık 6 aylıkken tekrar hamile kaldım (Şuan 4 ay 4 günlük hamileyim). Bu kadar erken beklemiyordum ama asla şikayetçi değilim, aksine mutlu oldum. Üzüldüğüm tek nokta, sütüm aşırı azaldı. Hiç yok diyebileceğim kadar azaldı. Bebeğime devam sütü vermek zorunda kaldım. Bu defa biberona alıştı ve emmeyi tamamen bıraktı. Ne yaparsam yapayım emmiyor. İlk 1-1 buçuk ay sadece geceleri emzirebiliyordum çünkü ancak o zaman sütüm oluyordu fakat yatılı misafirliğe gittik, yatılı misafirler geldi derken dengemiz iyice bozuldu gece de emziremedim. Böylelikle emmey tümden bıraktı. Bende sağıp vermeye çalışıyorum fakat dediğğm gibi gerçekten aşırı az sütüm. 40 cc süt çıktığında aşırı mutlu oluyorum. Çoğunlukla 5-10 cc çıkıyor. Bazen de 20 cc... Üstelik bu gün içerisinde sadece 1 defa oluyor. Diğer sağımlarımda bir kaç damla tek çıkıyor. Benimle aynı durumda olan anneler var mı? Sütün artması için ne yaptınız ve işe yaradı mı? Ben 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyordum, o yüzden canım çok sıkkın. 

Bebek Ayı Bir kaç gün sonra 9 aylık...

1 cevap

0 oy
(531 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Hamileyken olabilir diye duymuştum ve canım sütünün cogalacigi şeyler yemelisin hummana çayı rezene çayı falan yoksa kesilir 
(11 puan) tarafından
Rezene çayı sürekli içiyorum. Hatta bebeğim doğduğundan bu yana normal çayı çok nadiren içiyorum, sürekli rezene içiyorum. Humanayı da bir ara içtim ama bir faydasını göremedim malesef.
(531 puan) tarafından
Canım bizim burda pipit denilen bı pilav türü var o çok süt yapıyor istersen dene
(11 puan) tarafından
Nasıl bir pilav acaba? İsmini internete yazdım ama bulamadım. Eğer işe yarıyorsa denemek isterim tabikide.
(531 puan) tarafından
Köftelik bulgur pilav gibi yapıp yiyorsun ilk önce terayagini eritip üzerine yiyebilecegin kadar köftelik bulguru atıyorsun biraz yağla kavurup üzerine su ekliyorsun kaynamaya başlayınca az biraz tuz atıyorsun hafif sulu kaldimi da yeşil soğanla ye birlikte ye o çok iyi süt yapar
(11 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cidden. Soğan midemi çok fazla rahatsız ettiği için onu kullanmayacağım ama pülavı deneyeceğim inşallah süt yapar.
(531 puan) tarafından
İnşallah canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 290 göst.
0 oy
3 cevap 417 göst.
1 Ocak 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde GamzeDerin (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 260 göst.
0 oy
1 cevap 227 göst.
14 Ekim 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde HaleD (270 puan) tarafından soruldu
...