0 oy
352 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (325 puan) tarafından
Merhaba kızlar 6 günlük bebegim var havalar çok sıcak su vermelimiyim aceba anne sütünde var diye biliyorum ama yine de siz neler yapıyorsunuz merak ettim.
Bebek Ayı 6 gün

7 Cevaplar

+1 oy
(616 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
6 aylığa kadar kesinlikle verilmiyor.Anne sütü karşılıyor onları biz gibi düşünmeyeceğiz.
(325 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,106 puan) tarafından
Su konusu çok karışık bir konu şimdi size yarısı verin yarisida vermeyin anne sütü alıyorsa diyecek.kafaniz karışacak siz en iyisi Doktorunuza sorun en net bilgiyi öğrenirsiniz. 
(325 puan) tarafından
Tesekkur ederim cevap için yarın doktorumuza da soracagım
0 oy
(16 puan) tarafından
6 gunluk bebege  ne  suyu .emiyorsa  zaten  aliyor  su.  aman  sakın diyim .  
(325 puan) tarafından
Kaynanam verelim diyor da ben de baktım internetten hava cok sıcaksa verebilirsiniz ciyerleri kurumaz diyorlar emiyor sütüm yetiyor şükür bu ara izin vermiyorum bende
0 oy
(269 puan) tarafından
Bize ebe her emzirmeden sonra 1/2 çay kaşığı su ver ağzı pamukçuk olmasın demişti. Bebeklerde emme refleksi ağzı dolmadan yutkunmazlarmış memede tam çekmeden uyuya kalınca ağzında süt kalır anne sütündeki şekerde dildeki florayı bozar pamukçuk olur demişti. Benim bebeğim su verince kustu bende vermedim pamukçuk oldu ilaç kuşlandık hala tam anlamıyla geçmedi hatta ben şuanda aklıma gelirse arada veriyorum bir yudum kadar 
0 oy
(8,974 puan) tarafından
Vermeyin. Cisini takip edin. Renginde koyuluk yoksa sorun yok demektir. Koyuysa daha cok emzirin. Su vermek istediginizde emzirin. Sudan ne zarar gelir demeyin, miktarini ayarlayamazsaniz.su zehirlenmesi diye bir sey var.
0 oy
(270 puan) tarafından
19 günlük bebeğim var doktorum 30 cc vermemi söyledi ama ben çoğunluk mama ile besliyorum 
tarafından
Kiz mama veriyorsan arkasindan 1 2 çay jasigi su ver mama daha agir snne dutune göre
(270 puan) tarafından
Evet öyle yapıyorum:)
tarafından
Yarasİn ozanan :*)
0 oy
tarafından
Valla 50 gunlük olduk  ilk dogdugu gunden beri yani hastanedeyken bile çay kasigimi goturmustum verdim halendaha veriyorum. Simdi minik bir  su biberon almisim mamadan sonra emdikten sonra ve banyodan sonra illaki birazcik iciriyorum. Süt iç aksama kadar su icme susuzlugunu giderirmi. (Şimdi denir anne sütünü cogunluk su diye ozaman inekte su iciyor onunda cogunluk su icmeyin sut ile bastirin susuzlugunuz.) Ve verdigim icin cok az pamukcuk olusdu oda bazen unutuyordum diye ama simdi duzenli veroyorum artik.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 123 göst.
0 oy
0 cevap 187 göst.
0 oy
4 cevap 298 göst.
0 oy
4 cevap 218 göst.
...