0 oy
284 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (41 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba sevgili Anneler. Biz bugun 33 günlüğüz 20 sinden beri sürekli geziyoruz bu bebeğe zarar verir mi merak ediyorum siz nasıl bir yol izlediniz?40 çıkınca kampa gitmeyi düşünüyoruz sizce zararlı mı?
Bebek Ayı 33 gün
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevaplar

0 oy
(313 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Merhaba canım ben doğum yaptıktan 1 hafta  sonra eşim ben kızlarım memlekete gittik gezmeye büyük kızım bir buçuk yaşında diğeri daha 20 günlük,ordan geldik geçen pazar afedersin mangala gittik mangal bitti akşam oldu ordan konsere geçtik, dün akşamda konser vardı oraya gittik yine arada eşimin dayısına misafirlige gidiyoruz hep birlikte.. şimdi gitmicemde ne zaman gidecem küçüğü daha fazla açılmadan heryeri gezmek istiyorum herşeyin farkına varmaya başlayınca emeklmeye falan başladığı zaman gidemem doğru düzgün biyere zaten kışta geliyor yavaştan tadını çıkarmaya çalışıyorum ben açıkçası..Instagram'da paylaşıyorum fotolar videolar hep baya kişi mesaj atıyor ben bitane çocukla çıkamıyorum sen ikisiyle nasıl gidiyosun bide dikişli dikişli diye,valla öyle bı gidiyorum ki ikisinin hakkından geliyorum :D ve ayrıca 40indan önce gezilmez falan gibi seylerede pek inanmıyorum ben doğumdan sonra hastanelere kontorllere gidiyoruz onlara bişey diyemiyolar ama konu bizler gezicezya onların dertleri bu :D
(41 puan) tarafından
Oh hayat burada işte. Bende aynı şekilde düşünüyorum keyifli gezmeler
(313 puan) tarafından
Sağolasın teşekkür ederim tabi emziriyorum arabada biyere giderken gittiğim yerde hemen müsait olamam diye oda ağlamasın öyle diye işimi garantiye alıyorum ilk başta :)) digeriylede çok ilgileniyorum..isminizde Asel sarenin annesi yazıyor benim kızımda Ahsen Sare bunuda ekliyim istedim :)))
(41 puan) tarafından
Ahsen Sare sağlıkla büyüsün
(313 puan) tarafından
Allah razı olsun sizinkide inşallah
-Reklam-
0 oy
(302 puan) tarafından
Temiz hava alır bebiş nasıl alistirirsan öyle gider dikkat et yetersadece
(41 puan) tarafından
Evet bende öyle düşünüyorum zaten ama kocakarı akıllarından da çıkamıyorum işte
0 oy
(115 puan) tarafından
Hıc oyle kırk falan beklemedım zaten ılk zamanlar hastane işi falan oluyodu onlar ıcın cıktık. Canım ne zaman ısterse cıktık
(41 puan) tarafından
En makul u o zaten bende aynı sekilde

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 215 göst.
27 Mayıs 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Özgetas2608 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 518 göst.
28 Aralık 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde İlknurort (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 337 göst.
16 Eylül 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Fahriye Kurt (26 puan) tarafından soruldu
...