0 oy
177 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (24 puan) tarafından
Bebegim 9 gun sonra 7 aylik olacak. Son üç haftaya kadar kakasını günde en az 2 defa yapıyordu. Önceleri günde bire düştü. Sonra günde ikiye düştü. Artik alti güne kadar yapmadığı oluyor. Doktoru 5. Günde fitil kullanın dedi. Bir defa kullandım bir faydası olmadı. O gün yine kaka yapmadi. Anne sütü ile besleniyor, ek gida tadimlari yapıyoruz ama daha bir öğün olacak şekilde hiç birsey yemedi. Emmesi normal ama emerken bile alttan baya ağır kokulu gaz çıkarıyor. Eskiye göre çok fazla alttan gaz çıkarıyor. Boyle birsey yaşayan var mı. Varsa nasıl çözdünüz? 

Bu arada dogal gerçek zeytinyağı temin edip  verdim bir kaç gün pes pese o da fayda etmedi. Duştan sonra karnına sırtına masajı hergun yapıyorum. Bacak hareketlerini de gün içerisinde sık sık tekrarlıyorum. Yüzüstü de oynuyor gün içerisinde. Tıkandım kaldım. Daha ne yapabilirim bilmiyorum. 

2 Cevaplar

0 oy
(297 puan) tarafından
Ben de yasadim canim oglum tez tez kabz olyor ben turukce pancerdi qalba azerice çuqundur deyirik onun suynu cekib verirem hemen kaka yapdiryor bir onla cozum buldum birde kakasna bak kurmu yapyor?
(24 puan) tarafından
Hayir kuru yapmıyor. Yaptığı zaman rengi koyulasiyor onceki gibi sarı değil ama kuru da değil.
(297 puan) tarafından
Benim oglum yapinca cox zorlanyordu koyun kakasi gibi yapardi canim ben yiyeceklerinden bazi seyleri cikardim pirinc gibi seyleri.bana ablam çuqundur suyu dedi sukur onan atlatdiq simdi gunde bir kece erik puresi veryorum kabiza cok meyili oglum
-Reklam-
0 oy
(131 puan) tarafından
Benim ogluma da normal diyip diyip gönderdiler en son tıkaç oluşmuş :( biz lavman yapmak zorunda kaldık öyle yaptı. Şimdi her gün günde 3 defa duphalac veriyorum, ishal olana kadar devam edicekmisim. Bu arada oğlum 6 aylık
(24 puan) tarafından
Cok gecmis olsun. Ne zamandir var bu sorununuz. Kaçıncı günde lavman yaptınız.
(131 puan) tarafından
2.5 aylıkken başladı. Zeytinyağı fitil kendimiz kullandık. Lavmani aslında 3.gun de kullandık ama oğlum yaptığı halde ikinmasi çok fazlaydı, meğer tıkacı varmış işte.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 198 göst.
1 Eylül 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Roza ronya (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
25 Temmuz 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Fanusa (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 207 göst.
0 oy
5 cevap 206 göst.
7 Şubat 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Esvey (41 puan) tarafından soruldu
...