0 oy
375 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (29 puan) tarafından
Kizlar bebeğim 8 aylik son 1 haftadir uyku uyumuyor sürekli ağlıyor eli hep ağzında daha disimiz çıkmadı ama atesimiz sürekli 36.5 ile 37.5 arasi meme bile emmiyor sabahlara kadar kucağımda yoruldum artk cidden acaba dış donemimi yoksa 8.ay atağı falanmi var herhangi bi rahatsızlığı yok 
Bebek Ayı 8

3 Cevaplar

0 oy
(1,449 puan) tarafından
Valla bizde 12 ayligiz hala uyku yok bizdede dış yapar canım tedagil sur damaklarina çok iyi o
-Reklam-
0 oy
(40 puan) tarafından
Benimki de 2 gun sonra 8 aylik olacak canim daha disimiz bizimde yok ozellikle geceleri hic uyumuyor. Uykuya direniyor. Zorla uyutuyorum. Yarim saatte bir uyaniyor. Bende cildirmak uzereyim. Zombiye döndüm günlerdir. Gece yatakta gunduz yaptigi seyleri yapmaya calisiyor besiginden cikmaya yuz ustu donup emeklemeye calisiyor ama goz kapali ben o yuzden atak olabilir diye dusundum ama mahvetti beni. Anne sutunu sagarak veriyorum içmiyor acliktan ölüyor ama yemiyor içmiyor.
0 oy
(369 puan) tarafından
8 aylık bizim de diş dönemiydi. 2 haftada patladı dişi atakta üzerine gelince Bi ara yarım saatte bir kalkıyorduk.destek alabilirsen destek alın ben annemi çağırdım. 1 hafta kaldı gündüz dinlendim hiç değilse. Şimdi 9 bucuk aylığız ikinci dişimiz gelecek sanırım uyanmalar başladı. Tedagil iyi geldi bize o dönem ve Bi arada ağrı kesici verdim o zaman rahatladı. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 365 göst.
23 Temmuz 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Müge♥️Hiranur♥️ (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 457 göst.
...