0 oy
292 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (444 puan) tarafından
Kızlar herkese merhabalar. Iyi bayramlar! 

Ilk bebeğim, ana kucak falanlara ben çok önem vermedim, doğumdan önce yeni eve taşındık masraflar coktu. Bim den almıştım bir ana kucak, 70 tl falandı.  Bu güne kadar idare ettik, artık bebeğim oturmaya çalışıyor ve devrilecek diye korkuyorum. Tecrübeli anneler, 5 aydan büyük bebeklere ana kucak alınır mı? Eşim maaş alınca bakmak istiyorum. Uygun fiyata, güvenilir bir internet siteden alanlar var mı? Mesela büyüyünce koltuk yerine kullanabileceğim. Umarım herşeyi doğru yazdım. Herkese iyi bayramlar.
Bebek Ayı 4.5

6 Cevaplar

0 oy
(90 puan) tarafından
Aldigim en kullanissiz sey, heleki simdj bebeginiz 5 aylik olmus daha fazla hareket ediyo ve hemen sıkılır 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben Tiny love aldım 4 aylık şuan hala kullanıyorum 20 kg ye kadar taşıyor 3 aşamalı oturur şekile de geliyor hatta sıfırı biraz pahalı dolap uygulamasında 2. Eli var denk geldim bakın isterseniz müzikli titreşimli oyuncakları falan var bütün minderleri falan çıkıp yıkanıyor :)
0 oy
(90 puan) tarafından
Eger kesin almak istiyorsanız letgo da ikinci el cok temiz ürünler var, ordanda bakabilir siniz
0 oy
(114 puan) tarafından
Ben kullanıyorum beşik gibi olanlardan değil ama yana sallanmiyor. Kemeri falan var oturur pozisyona geliyor mama yedirirken falan koltuk gibi yapıyorum dik duruyor. Ve 6 aylık hala uyuturken bile ayağımda sallamam onun içinde uyuturum 
0 oy
(721 puan) tarafından
Bebeğiniz artık hareketlenecek ana kucağına ihtiyaç olmayacaktır. Destekli oturmaya yakında başlayacağı için ona göre bir şey alın. Ben C şeklindeki emzirme yastığını destek olarak koyup ortasına oturtuyordum.Devrilme olayı çözülmüş oluyordu. 
0 oy
(280 puan) tarafından
Prego Riva elektrikli ana kucağı aldık müzikli aynı zamanda gayet kullanışlı Pil veya elektrikle kullanılıyor ve 5 farklı hızda sallanıyor 20 kiloya kadar rahatlıkla taşıyor biz trendyoldan aldık 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 263 göst.
0 oy
2 cevap 526 göst.
21 Nisan 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Pamuğun Anneşi (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 328 göst.
0 oy
6 cevap 559 göst.
22 Kasım 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde 1anneadayi (869 puan) tarafından soruldu
...