0 oy
430 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (29 puan) tarafından
Arkadaslar bebeğime mama araştırıyorum güvenirlik acısından bilgisi olan var mı acaba 
Bebek Ayı 2

6 Cevaplar

+2 oy
(2,701 puan) tarafından
Çok acayip, bebeğine helal yedirmeyi istemek de garipsenecek hal almış... Sertifikalı bebek maması yok canım ben de sma kullanıyorum 
(29 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Bebelac gold u da öneriyorlar  gaz  problemi olduğu için.  Bebeğinizi sağlıkla büyütün
-Reklam-
+1 oy
(1,092 puan) tarafından
Bir gıdanın güvenilirliği icin helal sertifikasi yeterli mi sizin için?
0 oy
(221 puan) tarafından
Güzelim neden böyle seylere takilıyosunuz eger takiliyosan hic bisey uedirme bebegine 
0 oy
(128 puan) tarafından

Helal sertifikalı bulmak çok zor


0 oy
(542 puan) tarafından
Merhaba;

Ben bebeğime mama vermediğim için helal sertifikalî üründe araştırmadım. Saçma sapan cevap verenleri uyarıldığınızı görünce yazmak istedim. Takmayın kafanıza. Bebeğinize helal ve tayyib gıda yedirmek istemeniz en doğal hakkınız ve son derece normal.

InshaAllah mamayı bulursunuz. ❤
(29 puan) tarafından
Merhabalar teşekkür ederim duyarlı cevabınız için.  Açıkçası sosyal platformda yapılan olumsuz yorumlara takılmaya değer görmüyorum. Sadece bu açıdan hiç araştırma yapmış anne var mıdır onu merak etmiştim . Ben de bebeğime mama vermeyi planlamamistim ama hem alerjisi hem de doktor tavsiyesi sonunda vermeye başladık.  Sma ile başladık ama içeriğinde zararlı bir ürün var mıdır bilmediğim için sormuştum
(469 puan) tarafından
Mamaya et ve hayvansal yağlar koyulmadığı için bu helal haram sorusu bana saçma geldi. Ve zaten içeriğimde ne olduğu mamanın üzerinde açık açık yazar. Ha zararlı şeyler varmıdır derseniz anlarım çünkü hepsinin içerisinde palm yağı ve bir sürü koruyucular tatlandırıcılar var.
(29 puan) tarafından
Teşekkür ederim et ve hayvansal yağlar konulmadığını bilmiyordum..  ki bununla birlikte güvenirlik acısından da araştırıyorum.
(542 puan) tarafından
Ilk bebem size yazıyorum bu cevabı ben almanyada yaşıyorum. Helal ve haram gıdalar konusunda hassasım ve tr dekiler gibi serbest yaşayamıyorum.  Elma suyu alırken bile jelatinle yıkamışlar mı diye araştırıyoruz. Yani mamanın üzerinde yazmayabilir. Burada kullandığı mamayı başka ülkelerden getirtenlerde var. Helal olması için. Içerik bölümüne gözü kapalı inanmamanızı ve bizzat firmayla iletişime geçmenizi öneririm.
0 oy
(389 puan) tarafından
İnternetten araştırma yap canım Google dan buradakiler ne bilsin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
29 Kasım 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Baharda papatya (103 puan) tarafından soruldu
...