0 oy
187 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (48 puan) tarafından
Kızım 4 aylık. 2.5 aylıktı mamaya başladığımda. Philips avent ile veriyorum bu zamana kadar hiç meme reddi yaşamamıştık şimdi memeye yatırmak istediğimde çıldırıyor bas bas bağırıyo yatmayacak töbe nasıl kafasını kaldırıp kendini atıyo. Artık ben de ağlayacak diye mememi teklif etmeye korkar oldum zaten doğduğundan beri hep ağlıyor gaz problemimiz vardı o bitti ama hala ağlıyor. Bu yüzden gün içinde 1 veya 2 kez süt sağabiliyorum. Sadece geceleri emiyor. Sütüm kaçar mı? Zaten öyle aman aman sütüm hiç olmadı ben doğum yaptığımdan beri hep stres içindeyim hem aileden hem eşimden hem bebekten. Tamamen biter mi sütüm emmediği için? En azından 1 yaşına kadar emsin istiyorum. Mamayı kaşıkla vermeyi deniyorum içmiyo bas bas bağırıyo 
Bebek Ayı 4

2 Cevaplar

0 oy
(8,992 puan) tarafından
Bebeginizin emme sıklığında sagmaniz gerek. Gunde 1 2 sagimla azalabilir. En az 3 saatte bir sagarsaniz vucut ihtiyac oldugu sinyalini alip uretmeye devam eder. Meme reddi sebebi de 4. ay atagi olabilir. Sabirla vermeye devam edin. Sessiz, serin ve los ortamlarda deneyebilirsiniz. Ten tene temas cok onemli. Gecici bir durum olabilir. Denemekten vazgecmeyin.
-Reklam-
0 oy
(147 puan) tarafından
4.ayda bunların yaşanması çok normal bir çkn kişi yaşıyor ama sabırlı olmalısınız bizde öyleyiz ama ne olursa olsun pes etmeyip bir şekilde veriyorum sabırlı olun 1 kere emdikrwb sonra devam ediyor ben ayakta kucağımda sallaya sallaya şarkı söyleye söyleye emziriyorım. Sabırlı davran bh süreç geçici bir süreç bunu unutma. 
(176 puan) tarafından
Nasıl gecicek nolur yardım edin yaaa
(176 puan) tarafından
Benimsuan 4 aylık
(147 puan) tarafından
Oynayarak oyalayarak emzirmeye çalışın yumuşak ses tonuyla konuşun zorlu bir süreç ama geçiyor
(176 puan) tarafından
Sizdede oldu mu  bugün biraz biraz ağzına aldı ama emmiyo ağzında tutuo iyi bi şeymi
(147 puan) tarafından
Bence almak istiyor devam et sakince ama

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,355 göst.
0 oy
6 cevap 712 göst.
0 oy
2 cevap 233 göst.
20 Şubat 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ayşefeyza (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
...