0 oy
323 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (190 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Bebeğim Baby sharki çok severdi izletirdik bizde ama gerçekten çok seviyordu o açılınca guluyordu falan ama dünden beri bakın dünün sabahında izledi korkmadi güldü eğlendi akşam eşimin ailesi geldi bebeğim sıkılmaya başladı bende baby sharki açtım çığlık atarak ağlamaya başladı en başta hogi ve pinkfong çıkıyor 2 dakikalık videosu değil 1 saatlik videoları var onları izliyordu neyse hemen kapattım gitar falan çaldı eşim ona sakinleşti bıraktı ağlamayı neyse eşimin ailesi gittikten sonra bir denim dedim yurutecindeydi bir yeri falan acımıştr belki dedim açtım hogi çıktı ve çok kötü bir şekilde ağlamaya başladı korktugunu o an anladım daha acmadik sizce sebebi nedir eşim rüya görmüştür belki dedi devamli izlediginden.
Bebek Ayı 7

5 Cevaplar

+1 oy
(65 puan) tarafından
2yaşına kadar sıfır ekran öneriyolar .. benim kızım da 7 aylık 3 aydır TV izlemeyi bıraktık evde.  5 dk lık bi klip izlesin nolur ki diyodum sonra açıklamaları okuyunca vazgeçtim.. müziği açıp bilgisayardan ekranı karartıp ayna karşısında kendi kendimize söylemeye başladık.   Çok eğleniyo .. izlemek gelişimlerini çok kötü etkiliyormuş otizme kadar sürükleyebilir diyo uzmanlar. Kuzenimin oğluna sürekli çizgi film ve klip izletirlerdi konuşamadı 3 yaşına kadar .. Dr önerisiyle komple sıfır ekran telefon tablet sonrası düzeldi. Sorduğunuz soruya cvp olmadı ama kusura bakmayın  yazmadan geçmek içime sinmedi. 
(190 puan) tarafından
Benim bebeğim 3 4 aylıkken çok fazla kabızlık sorunu vardı ve çığlık çığlığa ağlıyordu onu sakinleştirmek için YouTubea bebek şarkısı yazdık bu çıktı ve onunla sakinlesmeye başladı başka biseu yaramiyordu malasef öyle alıştık ki zaten sürekli izletmiyorduk günde 1 kere falan oda isim olursa :(
-Reklam-
+1 oy
Profil image (5,661 puan) tarafından

benim de yeğenim kukulinin nereye koyduysan oradadır şarkısında bir anda korktu ağladı annnee aaanne diye başlıyor ya bunu bir ağlama almaya başladı öyle böyle değil sonra öğrendik abisi bunu korkutmuş anne derken lambayı kapatmış örtünün altına girmiş etkilenmiş çcouk şimdi 3 yaşında maşallah benden güzel konuşuyor TV izleyince otizm oluyor diyenlere inanmıyorum 

(65 puan) tarafından
Her TV izleyen tabi ki otizm plcak diye  bişey yok.. ama risk bence .. biz çocukken TV yoktu tablet yoktu  kendimiz oyun kurardık arkadaşlarımızla oynardık.  Şuan ekranda tek taraflı iletişimle büyüyorlar..  3sn de bi görüntü değiştiğini söylüyorlar.   Çocuk o kadar alışıyo ki sen oyuncaklarıyla oynasın diye bıraktığında onunla oyun oynamaya kalktığında sıkılıyo çok çabuk.. dikkat ediyorum TV izleyen bebekler gerçekten öyle . Çok sıkılıp çok mıymıy oluyorlar bişey izlemediklerinde.. tercih meselesi ama tabi ki .. ben 90 lara hasret bi anne olarak çocuğum da öyle büyüsün istediğim için belki de daha katı görüşlüyüm bu konuda.
0 oy
(527 puan) tarafından
Rüyada olabilir ya da siz onu açtığınızda yalnız bırakıyorsanız yine öyle olacak diye ondan da ağlayabilir. Sıkılmışta olabilir belki canım
0 oy
(189 puan) tarafından
Elini tut göğsüne yaşla. Yanından ayrılma tek kalmasın benim kızım da kendine kendine uykusunda birden ağlıyor irkiniyor elini tutuyorum sakinlesiyor.
0 oy
(8,034 puan) tarafından
O an bosluguna gelmisdir korkmusdur.7aylik bir bebegin ekrana maruz kalmamasi lazim.baby shark ben de dinletiyordum ama izletmiyordum.simd 21aylik gunluk 15dak gecmeyecek sekilde tv izlemesjne izin veriyorum.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 306 göst.
14 Aralık 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde heygirls (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 262 göst.
28 Kasım 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Aysima12 (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 268 göst.
7 Ekim 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aysima12 (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 265 göst.
4 Ekim 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Adenneva (203 puan) tarafından soruldu
...