0 oy
349 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (9 puan) tarafından
Selaam güzel anneler  varmı bizim gibi uykusuzlar benim minnoş hiç uyumuyor :( sizin bebislerin uyku düzeni nasil ? gündüzleri ayağımdan  indiremiyorum en ufak birseyde uyanıyor sürekli emmek istiyor aşırı hareketli sizde durumlar nasıl? cok sukur simdiden 91 günlük  olduk.bile :) oğlum büyüyor:)
Bebek Ayı 3

7 Cevaplar

0 oy
(44 puan) tarafından

Bzde 3 aylik olduk2 gun once.ayni oyleyiz valla.uykusu cok hassas ve kisa .geceleri nasilsiniz siz,kac defa uyaniyor 

(9 puan) tarafından
Geceleri  devamlı  meme ağzında hele bi çıkarayım anında uyanıyor durmaksızın ağlıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

24 ünde 3 aylık olucaz. Gündüzleri çok kısa uyuyor geceleri uykusu fena değil. Hareketli kızım maşallah ,gece gündüz vakit onla geçiyor işte . Hergün yeni yeni huy çıkarıyor.

(44 puan) tarafından
Canim gunduzleri kac saat uyiyor seninki genelde
tarafından
Öğlen uyur birazcık uzun sürebilir bir saat falan sonra diğer uykuları hep yarım saat koyuyorum uyanıyor :(( aman gece uyusun da razıyım gece de uyumasa mahvolurum ben.
(44 puan) tarafından
Ya a ayni benimkide oyle. Uzatmaya calisiyorm uykularini ama basaramuyorm.evet haklsiim gece uyumasi cok daha onemli
(342 puan) tarafından
Ne sıklıkla emiyolar peki? Benim kızım 2 aylık ama uyanık olunca 2 saat geçmeden emmek istiyo. 3.ayda da aynı mı sizinkiler ?
(44 puan) tarafından
Vallq canim ben gunduz 3 saati gecirmiyorum .kendi haline biraktirdigimda 3 saatte bir acikiyor.gunduz *** *** emziriyorum gece daha az acikiyor oyle olunca
(342 puan) tarafından
İşe başlıcam 3 aylık olunca. Öğleye kadar çalışcam. Sütümü sağıp bırakıcam. Düne kadar sistem ona göre oturmuştu. Dünden beri çok sık emmek istiyo. O zmana kadar huyu değişir heralde. Gece ne sıklıkla ve kaç dk emziriyosun?
tarafından
Benim kız istedikçe ben veriyorum 2-3 saat içinde kendim bi denerim huzursuzlanınca veririm bakarım pek emmiyorsa çekerim. İyice acıkınca durmuyor zaten emmek istiyor. Gece 2-3 kere 10 dk falan emer. Gündüz de 4-5 kez 10 dk fln emiyor. Öyle çok uzun uzun emmiyor hemen doyuyor galiba kilosu normal olduğu için takmıyorum ama takipteyim hep.
(342 puan) tarafından
Zaten aktif emince ilk 5 dk da bile doyuyolarmış. Ben de 2 saatte emziriyorum. Gece uykusunda 4 saati buluyo bazen. Uyumayınca can sıkıntısından emmek istiyo sanırım
0 oy
(1,108 puan) tarafından

rabbim.saglik versin canimm..4 ayi gceti sukur gunduzleeri az uyutup geceleri uzun uyumasi icin ugrasiyoruzz :)

0 oy
(245 puan) tarafından

Bizde iki gün sonra 3 aylık olcaz İnşallah :)

0 oy
(291 puan) tarafından

ya benimkide cokk hareketli eli ayagi durmuyor .belli bi aydan sonra boylemi oluyor 

0 oy
(458 puan) tarafından

kizim dört aylik gunduz uykusu hic yyok 10 dakika kestiriyo hemen kalkiyo kalkiyo kucakta uyumak istiyor 

(9 puan) tarafından
Hepimiz uykudan muzdaribiz  galiba:))
0 oy
(175 puan) tarafından

Bebeğim 83gunluk ve 3 aylık olunca uyku eğitime baslayacagim. Aslında eğitime gerek yok bebeğim ben sallayinca vs birşey yapınca uyumuyor benden istediği sadece ona güzel bir ortam alıştırmak. Karanlık sessiz ve rahat bir yatak olduktan sonra kendi sakin sakin uyuyor ama akşamları uyumuyor. Zorla gece yatıyor yine tabi kendisi yatırıyor benim yatirmami istemiyor.simdi bebeğiniz uykuyu çok secesev kitabını aldım okuyorum umarım onunda faysasiolur akşamları daha kolay uyur

tarafından
canım uzmanlar 6 aydan önce verilmesine sakıncalı diyor ilk 6 ay nasıl uyumak istiyorsa öyle uyutun diyor benim şükür 5.5 aylık oldu oğlum uyku eğitimi vermeyi düşünüyordum ama kendiliğinden gündüz uykuları uzamaya başladı geceleri arada bozuluyor ama idare ediyoruz 6 aydan önce bebeklerin alışkanlık gelistirmesi zordur
(175 puan) tarafından
Zaten öyle uyumak istiyor. Ben vermiyorum ama olmuyor iste

İlgili bir soru bulunamadı

...