0 oy
543 göst.
Profil image Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (522 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bdjekldnjeoenbdkwknskrns
Bebek Ayı 44 günlük

5 Cevaplar

0 oy
Profil image (122 puan) tarafından
İki erkek çocuk annesiyim canım. Büyük oğlum 8 buçuk, küçük oğlum 1 buçuk yaşında. Büyük oğlumda dolu dolu 5 senemi uykusuz geçirdim. Şimdi de her gece sabahlıyorum. Demek ki ben doğurunca uyumayan çocuk doğuruyorum. Ufak tefek kıskançlıklar biz dr yaşıyoruz ama oğlum büyük olduğu için çok çabuk çözüyoruz sorunları. Beni zorlayan da biri ödev yaparken diğerini oyalamak. Birinin kursu varken diğerinin başka derdi oluyor. Allah sağlık versin de şu zamanda iki çocuk çok bile.. 
Profil image (522 puan) tarafından
Yaş  araları baya olunca da ortak noktada buluşturmak  zor oluyor gerçekten.  Kisa olunca da uykuları  yemeleri vs sıkıntı  oluyo. Allah kolaylik versin size de zor gerçekten.  Hele uyumayan bebek daha zor. Gece güzel  güzel  uyusalar da sabah mis gibi baksak dinc dinc onlarla  uğraşsak.  Ama nerdeeeee;) Allah canlarını  sağ  etsin de sabır  işi  Analik.
Profil image (122 puan) tarafından
Öyle canım. İnşallah değişir huyu da uyuyan bir bebek olur birazcık rahat edersin. Ben yandım sen yanma :D
Profil image (522 puan) tarafından
Aminnnn bakalim neler bekliyor bizi . Sizinki de düzelir  insallah yasi 1 bucuk olmus aslinda uyumasi lazim artik düzenli.
Profil image (122 puan) tarafından
Diş çıkartıyor iyice memeye düştü bütün gece emzik olarak kullanıyor beni
-Reklam-
0 oy
(53 puan) tarafından
Benım oglum da tam iki bucuk yasında 4 aylık da kızım var inan suan aglama modundayım dokunsalar aglıcm beraber buyur dıyolr ama oyle olmuyo gercekden olmuyo bitkin durumdym uykuyu birk bı ıs yapmak ıcın evin ıcınde dort takla atym resmn
Profil image (522 puan) tarafından
Söyle  ki oyun cağına  geldiginde evet güzel  olur oynarlar ayni seyler ikisine de hitap eder. Ama suan icin o zaor oluyor biri kucak bebegi biri habire ilgi isteyen  ilk göz  ağrısı. Her şeye  yetmeye çalışan  anne... bana diyorlar birak ev daginik pis kalsin ama onu da yapamiyom illa toplu tertipli olacak her yer. Yemegim hazir olacak esime... Allah bizlere kolaylik versin. Valla 4 tane istiyordum ama şu  psikolojide 3 bile cok geliyo gözüme.  Buyuyunce güzel  olur iste.
(53 puan) tarafından
Aynen buyunce kardesler arası cok olmayınca arkadas gıbı oluyo kardesım bugun goruntulu aramıs ablaaaa sen nasıl sabırlısın helal dıyo seni grdum ya bı ıkı sene daha beklıcm dıyo buyk cocuklrmzn arasında 5 ay bıde o gun cocukları onun yanına bırakıp kasaba gtdm resmen cıldrmısdı
0 oy
tarafından
Üç yaşında oğlum var iki aylıkta bebişim var ben baktm olmuyo kreşe gönderme kararı aldm çünkü oğlum kendi içine kapandı iyice kreşe başlayınca açıldı smdi öyle degil baya değişmeler oldu. Diğer türlü bizimle iletişim kurmuyor tlf tablete sarıyordu en son tablet fln psikolojisini etkiledi çığlıklar atmaya başladı.cok şükür kreş değiştirdi tablet tlf fırsatı kalmjyor on ikiye kadar benimle vakit geciriyor sonra akşam bese kadar kreşte. Uykusuzluk yorgunluk bitik durumdayım
Profil image (522 puan) tarafından
Ben de seneye vermeyi düşünüyorum  sosyallesir en azindan. Biz de biraz olsun rahatlariz. Hem bebisle de ilgileniriz. Diger türlü  yaninda bebegi de pek sevmiyoruz  konuşmuyoruz ona da aciyom emzir at arada altina bak. Arada kucakta tut. Gececek insallah bu günlerde  gerisi selamet. Küçükler  3 yasina filan gelse kolaylariz en azindan uyku konusunu.
(53 puan) tarafından
Yakınlarda faln olsa ben de gndrmıyı dusunuym ama ıcınızı nasıl ferahlatdınız gnderrkn benım İcim rht etmz gndrym
Profil image (522 puan) tarafından
Küçük  bir ilcedeyim ogretmenlerini tanıyorum zaten o acidan pek  soru isareti olmaz kafamda.  Gerci bu henüz  benim fikrim bakalim seneye nasil ne olacak.
(53 puan) tarafından
Ne guzel İstanbul gibi bı yerde zor gercekden
Profil image (522 puan) tarafından
Istanbulda zor cidden. Insan gözünün  önünde  olsun ıster.  Allah korusun daha kucukler çünkü.
tarafından
Ya baya araştırdım yer en son kafama yatan yere verdim zaten takip ediyorum her şekilde çocuğumu gözlem altında tutuyorum götürdüğüm zman öğretmenine yaklaşımına konuşmasına bakıyorum gayet iyi ve memnunum çok güzel şeyler ogreniyor özgüveni bile oluşmuş ingilizce şarkılar söylüyor oyun hamurlariyla şekiller yapıyor. İnanin tuvalete bile tek başına gidiyor eskiden kesinlikle gitmezdi öyle bir özgüveni oluşmuş ki. Zaten eve geldiğinde yaptıklarını fln anlatıyor.
(53 puan) tarafından
Ya ne guzel cnm bılınc lı bı anne olman dahada guzel
(53 puan) tarafından
Ben nasıl ilk okula gndrcm diyorum o gun aynı mahalde oldugumz okulda okulun bahcesınde servis goz gore resmen 9 yasındaki kızı ezdi tanımadığım halde evlat oldugu ıcın kendimi yedim bıtrdm bende esimde cok zor Allah evlatlarmzı korusun
tarafından
Evet öyle şeyler çok zor ben servise vermedm hergun okula kendim goturuyorum içeriye bırakıyorum içeriden de alıyorum Allah korusun tüm çocukları. Evlat acısı çok zor. Ama çocukları çok fazla da sıkıp sakinamayiz ki özgüven sorunu oluşuyor öyle de. Takiple bazı şeyleri yapmak daha doğru.
0 oy
Profil image (1,163 puan) tarafından

Çok şükür rahatım kızım 11 yaşında akşama kadar okulda akşam yüzme antrenmanında eve geliyo yemek ders faslı sonra kardeşiyle oynuyor biraz, babaya veriyoruz bebişı 9.30 babamız yatırıyor biz kızımla oturuyoruz sabah yine oğlum erkenci uyandırıyor herkesi abla okula baba işe öyle geçiyo günler oğlum 3 aylik bu arada :)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 850 göst.
1 Mayıs 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Tprkdmrhst (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
31 Ekim 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ayşe nur çelik (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 101 göst.
22 Kasım 2022 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Arzu asel (134 puan) tarafından soruldu
...