0 oy
233 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (75 puan) tarafından

Anneler bu alerji mi sizce? Vücudunda da çıkıyor c harfi şeklinde de olduğu oluyor 4 gün önce tüm vücudunda kirmiziliklar ve kabarma oldu acile götürdük alerji olabilir dediler iğne yapıp ilaç verdiler o gün geçti fakat dün yine çıktı neye alerjisi var anlayamıyorum 6. Ayından beri yoğurt yiyodu hiçbir şey olmuyodu acaba süt alerjisi sonradan çıkar mı?

image

Bebek Ayı 10

3 Cevaplar

0 oy
(531 puan) tarafından
Son günlerde ne verdiyseniz o yapmış olabilir
(75 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(217 puan) tarafından
4 gün içinde değişik olarak ne verdiğinizi ya da sizin de normalde yemeyip de 4 gün içinde yediğiniz şeyleri düşünün bir. Sutunuzden de gecebilir. 
(75 puan) tarafından
Teşekkür ederim sütümden geçiyorsa eğer yeni sagilmis bal yedim o mu yaptı acaba diye düşündüm
(217 puan) tarafından
Benim oğlum da alerjikti. Ceviz, haşlanmış yumurta, portakal vs yediğimde hemen egzaması Çoğalıyordu onları yemediğim zaman düzenliyordu. Uzun süre bunları yemedim. Takip edip baldan olup olmadığını netleştirin, ona göre yemeyi kesersiniz.
(75 puan) tarafından
Teşekkür ederim takip etmeye başladım
0 oy
Profil image (1,852 puan) tarafından
Allerji testi yaptırın bizde problemler yaşıyorduk doktor allerji olabilir diyip gönderdi tabi benim kafamda deli sorular baktım olacak gibi değil özele gittim çocuk doktoruna ben allerji testi yaptırmak istiyorum lütfen yardımcı olun dedim neyse kanda bakalım daha fazla gıdayı taramış oluruz dedi kesinlikle tavsiye ediyorum ..Bu arada allerji sonradan çıkabiliyor biz 9 ayliktik bunları yasadigimizda illaki süt ürünleri olmak zorunda değil her gün yedirdigim muz ,havuç bile allerjen çıktı..Portakal pişik yapmasın diye ona vermiyordum ben yiyordum allerjen çıktı ..O ara biraz kiraz yemiştim allerjen çıktı..Yani hiç akla gelmeyen gıdalar çıkabiliyor bence test yaptırın..
(75 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bu zamana kadar hiç yaşamamistik alerji..endişelendim bayağı

İlgili bir soru bulunamadı

...