0 oy
150 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (469 puan) tarafından
Kızlar 6 aylık oğlunuzu nasıl besliyosunuz neler veryosunuz ve yiyormu? Ben tadım yaptıryorum ama yemiyo geri çıksrto yutmayı bilmiyo ne versem boş. Napim isrsrla vermeye devammı edim. Açıkcası kabağı patatesi ben bile yemem yani öyle kuru kuru çocuk nasıl yesin diyorum. Ve  tadım bşttikten sonra ne kadar vermem lazım ben şu an en fazla 5 kaşık veryorum.

3 Cevaplar

0 oy
(54 puan) tarafından
Sütünüz varsa pure yaparken içine azıcık sutunuzden ekleyin veya formul mama kullanıyorsanız ondan yapıp ekleyin . Bir çay kaşığı kadar zeytinyağı da ekleyebilirsiniz . Yanlış hatırlamıyorsam altıncı ayda bir gün için yarım çay bardağı ni gecmemek gerekmis ama tam olarak hatırlayamadım araştırın yinede siz .  
(469 puan) tarafından
Teşekkür ederim sadece tek öğünöü veryoruz acaba
(54 puan) tarafından
Onu bende bilmiyorum , bebeğim dört aylık ben ek gıdaya geçmedim henüz arartirdigim bilgilerden söyledim size. Instagram'da bebeimgeliyor diye bir sayfa var orayı takip ediyorum bebekhemsiresi sanırım o kişi bilgiler ve tarifler paylaşıyor takip edin isterseniz bugünde canlı yayın yapacak Instagram'da
(469 puan) tarafından
Tmm teşekkğr ederim
-Reklam-
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Ben yeni başladım. Kıvam olarak katı olduğu için yutması zaman alıyor. Ağzında döndürüp bir kısmını yutuyor yada çıkartıyor. Zaten tadım olduğu için çok üsteleme ikiniz için yemek saati zorlayıcı bişeye dönüşmesin. Bir iki çay kaşığı ile başlayıp ertesi gün ondan biraz daha fazla miktarda 3 gün kuralı ile tadım yaptırmalısın. Bence biraz sabır ile hallolur. Doyumluk yemesine gerek yok zaten şuan
(469 puan) tarafından
Tek öğünmü veryosun canım
0 oy
(2,701 puan) tarafından
İçine zeytinyağı koy, 5kaşık yiyorsa o da iyi zamanla karıştırıp verince daha çok yer, yemeyince zorlama bırak daha sonra tekrar dene, 1küçük fincan yiyebilir 1günde. 

İlgili bir soru bulunamadı

...