0 oy
64 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (297 puan) tarafından
tarafından kapalı
Emzirme döneminde sabit kiloda kalmak istiyorum ama zsyifliyorum 52 kiloyum aslında ama hergun kilom.degisiyir bir gün 51 birgün 50 birgün 52 oluyorum valla çok canım sıkılıyor sağlıklı dengeli beslenen biriyim az ve sık yerim tatlı abur cubur yemem masadan herzaman rahat mideyle kalkarım. Haftada 3 sporda yapıyorum kendimi salmiyorum hamilelikte de hep spor yaptım doğum sonrasida yapıyorum 30 dk yürüyüş .

 Vitamin kullanmak gerekiyomus çocuk 2 aylık ben vitsmine yeni başladım 1 hafta oldu baslayalo emzirme sonrası vitaminler var ondan aldım birde kan ilacı ald bu dönemde kullanmak gerekiyomid 1 yıl 2 yıl çocuk tüm vitamini çektiği için.

 Ama nasıl sabit kiloda kalırım bir fikri olan var mı 52 de kalmak istiyorum kuruyemiş meyve protein ağırlıklı beslen diyor eşim
Bebek Ayı 2
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
tarafından
Canım her gün tartışılmaz. Yemeğin düzenliyse kiloya takılma koşuşturmaca emzirme kilo verdirir zaten sürekli su kaybediyorsun. Ağır spor yapma sadece 
(297 puan) tarafından
Yürüyüş yapıyorum haftada 3 evde yürüme bandında
(297 puan) tarafından
Düzenli yiyorum az ve sık
tarafından
Sütün yetiyorsa sorun değil bence canım. Suyu zaten bol bol içiyorsundur
-Reklam-
...