0 oy
253 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (37 puan) tarafından
6 buçuk aylık oglum anne sütü ve az az mama veriyorum ek gidada yiyordu emmesi azaldı emerken sızlandi mırıldandı sonra sadece bir göğsümü emdi şimdi hiç dönüp bakmıyor önceden göğsümü gören bebek heyecanlandırdı şimdi hiç dönüp bakmıyor neden soğumuş olabilir nasil tekrar başlaya biliriz tecrübeli anneler lütfen yardım edin bari en az 1 yasa kadar emseydi diorum çünkü sütüm yeterli değildi azda olsa mama tüketti yardımcı olursanız sevinirim.  
Bebek Ayı 6 buçuk

3 Cevaplar

0 oy
(863 puan) tarafından
mamayı biberondan veriyorsanız ondan akış hızına alışmıştır bol bol ten teması yapın mümkünse bebeğinizin üzerine eğilerek emzirin boynuna kolye vs takın dikkatini çeksin eğilerek emzirmede süt daha kolay gelir biberon kaynaklı reddlerde biraz daha işe yarıyor birlikte banyoya girebilirsiniz sessiz sakin bir odada emzirin sadece ikiniz olun 
(37 puan) tarafından
Zaten sadece ikimz oluyoruz bi başkası olduğunda dikkati dagilirdi  hepntesekkur ederim deneyecegim
-Reklam-
0 oy
(1 puan) tarafından
Merhaba bir dönem bende aynı durum yaşadım gün içerisinde hiç göğsünü tutmuyordu söyle yapabilirsin gündüz emmekten vazgeçiyorsa gece uyurken göğsünü verebilirsin ona. Yani ben bu durumda eski annelerimiz gibi yaptım gece bebek uyurken yanına uzanıp göğsümü verdim öyle öyle tekrardan döndüm şu an kızım 9 aylık . Fakat gece yanında uzanıp eğer ona süt vermeye karar verirsen yani bebeğin bu şekilde emerse çok dikkat etmen gerekiyor uykuya dalmaman için yani yanında uzanip süt verdiğimiz zaman bebekleri boğulma riski olduğu için dinç olman gerekiyor.

Bence bu şekilde deneyebilirsin
(37 puan) tarafından
Gece verme işinide denedim ama bir zaman sonra şap die gözünü açıyor bırakıyor insallah bizde tekrardan başlaya biliriz.
0 oy
(2,365 puan) tarafından
6 aylikken gunduzu kesti bir zaman sonra geceyi kesti Cnm :( ah bu bebeler ah
(37 puan) tarafından
Bizim süreçte aynen öyle oldu :( ve ben çok üzülüyorum
(2,365 puan) tarafından
Ben işte 11 buçuk ayına kdr sagabildim. Hastalandım ilaç kullandım sut veremedim azaldı kesildi . Kurbanın 1. Gününden beri vermiyorum artk cnm :(

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 634 göst.
14 Ekim 2018 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde D (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 239 göst.
0 oy
2 cevap 190 göst.
19 Ağustos 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Hanifekilic (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 240 göst.
8 Ekim 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde RENÇ (108 puan) tarafından soruldu
...