0 oy
431 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (639 puan) tarafından
Uzamış sarılık, anne sütü sarılığı var kızımda 32 günlük. Azalmaya başlamıştı kandaki değerde tekrar artma olur mu? Yoksa düşünce telrar çıkmaz mı? 
Bebek Ayı 1 ay

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (523 puan) tarafından
Aynı  seyleri yaşadım kizimda. Uzamış  sarılık  anne sütü  sarılığı.  Malesef düşüp geri çıkabiliyor.  Dikkat edin. Simdi oğlum  var 45 günlük  onda da öyle  oldu gerci daha kisa sürdü  şükür  şuan  coook cokkk az... kizimda ine çıka  3 ay sürmüştü. 
(639 puan) tarafından
Ne yaptınız peki nasıl geçti
Profil image (523 puan) tarafından
Sadece emzirdim. Başta  mavi ışık  almıştı  14 den 9 a düşmüştü  taburcu olduk eve geldik yine yukseldi götürdüm  yine 13 olmuştu.  Sadece emzirdim uyandirip uyandırıp. Beslenmesi dışında  da florasan isikta yatırdım  sık  banyo yaptırdım böyle  böyle  geçti.  Fazla sıcağın  da sarılığı  arttirma etkisi var.
Profil image (523 puan) tarafından
Ama şunu  diyeyim ku takıntı  yapmayın  gec de olsa geçiyor.  2 saati gecmemek kaydiyla emzirin sadece. En son gozlerinden cekilir zaten anlarsiniz. 19 20 leri bulmadığı  surece de zaten tehlikeli değil.  Korkmayin. Yapabileceginizz tek şey  beslemek ac kalmayacak. Cis ve kakayla atacak. Kakasi sari olursa attığına  delaletmis doktor demisti.  Simdi oglum da oldu mesela onda daha tecrubeliydim hic takinti filan yapmadım.  Daha sakin karsiladim sukur ki geçti.
-Reklam-
0 oy
(671 puan) tarafından
3 aya kadar artabilir çünkü çocuğun karaciğeri kendine yetmiyor henüz. Bol ve sık emecek

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 291 göst.
0 oy
4 cevap 259 göst.
25 Aralık 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Tazeeannee (84 puan) tarafından soruldu
...