0 oy
123 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (499 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar bebegim 35 günlük hastane dışında evdn hic çıkmadık açıkçası dün de balkon serin diye balkonda oturduk oğlumuda pusetine koydum ama eve girince ikimizde mahvolduk ter dökmekten  mahvolduk su dökmüşler vücuduma sanki acaba üşüttuk mu diye cok korkuyorm bide köye götürmek istiyorm 1 saat sürüyor tutturdular kirkin çıkmadan gitme diye bide köy serin hava degisimi olur hasta olur diyorlar ilk cocugum tecrübesiz im korkuyrm
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
Profil image (521 puan) tarafından
Canım tabiki saldim çayira mevlam kayira yapma ama cok da sakınma. Korkma bir seycik olmaz. Ben hep gezdirdim cok sakınmadim ikisini de dag deniz orman gezdik yani elhamdülillah cok hastalanmazlae ama mesela eltim ilk 1 yil aşı  dışında  evdeki odadan cikarmadi çocuğu  hastalandı eczacidan kendi ilac aldi geldi. Ama ne kadar ilginc hastalik varsa onun cocugunu bulur hemen hastalanır. Benimkiler yaz kis sokaktalardır mesela indiririm toz toprak... velhasili kelam bana soracak olursan git bir sey olmaz tabiki fzla esintide tutma.

Terlemeye gelince de zannnetmem üşüttüğünüz icin olsun. Havalar sıcak  balkon esiyirdu diyorsun bir tik serinden sicaga gecince insani hararet basar zaten. 

Saglikla büyüt  bebisini ama ne olur kontrollu bağışıklığını geliştirmesine izin ver.
(499 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz bende sakinmak istemiyorm herseyden ama cok da tedirgin oluyorm hastalanmasndn
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 206 göst.
27 Ocak 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Bebikim56_ (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 305 göst.
0 oy
1 cevap 200 göst.
8 Mart 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Zümrete (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 152 göst.
...