0 oy
303 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (469 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar kayınvalidem oğluma bez giydirmememi pipisinde sorun olacağını söyledi yani ilerde pipisi uyarılmayacak gibi... Böyle bir sorun yaşayan varmı? 

Oğlum çişini yaparkende pipisi şişmiyo bende korkmaya başladım.

10 Cevaplar

0 oy
(27 puan) tarafından
Canım bez giydirmeyeceksin de ne giydireceksin eskisi gibi muşamba ile bez mi bağlayacaksın 
-Reklam-
0 oy
(165 puan) tarafından
Allahimya cahil insanlar var
0 oy
(312 puan) tarafından
Sadece yapmak gereken güzel temizliğini yapmak bezi bağlarken aşağı doğru düzgün şekilde durduğundan emin olup bağlamak önemli ***** olmasın ama o şekil kalır diyorlar hava o kadar sicakki ondan diklesmiyo olabilir hatta bez sayısı azaldı bizde
0 oy
(102 puan) tarafından
Ay benim esimde bez fazlz takma diyor. Disari cikdiginda tak diyor. Yetismekmi olur ya dakika basi yapiyor. Yikamasi kurutmasi var. Hicde zarari yok ben bir beden buyuk bez aliyorum sikmasin benim oglan masallah kilolu. Gun boyuda 1 2keze bezsin birakiyorum altina bez seripki havalansin. 
0 oy
(546 puan) tarafından
Çok alakasız bez masrafı olmasın diye söylemiştir 4 yaşına kadar bez takanlar var çevremde hiç Bi sıkıntı olmadı olsaydı duyardık bez takmayıp ne takcaksın canım bakma sen ona 
0 oy
(8,992 puan) tarafından
Bu zamana kadar butun bebekler bezlendi. O zaman simdi tum erkeklerin iktidarsiz olmasi gerekiyordu. Boyle sacma bir sey olabilir mi?
0 oy
(1,942 puan) tarafından
Benim de oğlum var. Böyle saçma Bir şey duymadım. Saçmalık resmen. 
0 oy
(204 puan) tarafından
İllada bezsiz qalsın demir yəqinki. Her altını değişdirdiyində altına bişeyler serr çişi geçirmeyen qoy bir saat falan açıkk kalsınn benim de bebeğim erkek her günn 1 saat açık tutuyorum altını her değişdirdiğindee bebek kendiside mutlu oluyoo bezini çıkarandaaa amma karnının üstüne bişeyler koy soğuk almasın alt paltari giydir kii fışıldatmasın tişine yer yeree :)))))
0 oy
(2,398 puan) tarafından
:) o zaman şimdi hiçbirimizin çocuğunun olmaması gerek. Sonuçta herkes küçükken bezlendi. Ortalığa işeyip gezmiyordu bunca insan herhalde
0 oy
(234 puan) tarafından
Cok sacma ve  gereksiz bir muhabbet olmus aranizda canım  benim oglum da var bezledim birsey olmadi simdi 12 yaşında gayet saglikli ki zaten oyle birsey olsa bunca tip insani uyarirdi ki kendi oglunu hic mi bezlememis acaba ortaliga cisini yapıp mi dolandirmis:))))

İlgili bir soru bulunamadı

...