0 oy
130 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (32 puan) tarafından
Merhabalar sevgili anneler,

 Oğlum 16 aylık ve son 1 haftadir arka azı dişlerini çıkartmaya çalışıyor ancak çok fazla zorlanıyor diş etleri çok fena şişmiş neredeyse kanayacak ve ağına birşey değdirmiyor.

En sevdigi yemekler ve yiyecekleri aldim yaptım yok yemiyor. Cok üzülüyorum ne yapacağımı bilemiyorum artık. 1 haftadir agzina zerre bir lokma sokamadim. Sadece emiyor. Ama emerek karninin doymasi imkansız. Akşama kadar aç ac dolaşıyor. İshal de olmuş yavrum 2 3 gündür kafasi alev alev yanıyor yemekte yemedigi için hastalanacak diye cok korkuyorum. Yemek yemesi ve bu sureci rahat atlatmasi icin verebileceginiz fikirlere ihtiyacim var.

Şimdiden teşekkürler.
Bebek Ayı 16

3 Cevaplar

0 oy
Profil image (2,224 puan) tarafından
Bizdede öyle diş çıkarma zamanı 1 hafta iştahsız oluyor burnu akıyor isal oluyor. Daha azılara gelmedik
-Reklam-
0 oy
(8,821 puan) tarafından
Dişleri o durumdayken nasıl yesin ki? Yapabileceğiniz tek şey ishal den dolayı sıvı kaybı olmaması için bolca, su içirmek. Gelişimi geri olan bir bebek değilse birkaç hafta az beslendiğinde bir sorun olmaz. 
0 oy
(316 puan) tarafından
Benim kızım da 15 aylık. 4 gün hiç ek gıda yemedi sadece biberon içti o kadar ama doyumluk değil dediğiniz gibi. Doktora gittik diş değil kulak enfeksiyonu çıktı. Eğer diş çıkmazsa gerçekten bi süre daha bekleyip bi kontrol ettirin isterseniz diye anlatmak istedim
(32 puan) tarafından
Bizimkinin eli surekli kulağında hep kulağını kaşıyor.
Ama dişi çıkıyor diye düşündüm. Çünküa dişleri cok kotu disetleri hep şiş ve kıpkırmızı patladi patlayacak. Şimdi sen böyle söyleyince içime de kurt düştü.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 185 göst.
0 oy
6 cevap 235 göst.
0 oy
2 cevap 172 göst.
...