0 oy
421 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (50 puan) tarafından
Merhaba kızlar emdikten sonra kaka yapan bebeğim tekrar açıkiyo ne yapmalıyım bilmiyorum sütüm yetmiyo artık ağlıyo uykusu olduğu halde uyumuyo ne yapcam bilmiyorum

4 Cevaplar

0 oy
(390 puan) tarafından
Bahsettiğiniz durum her emmede değilde kakasını yaptığında yaşanıyorsa tek öğün mama verebilirsiniz bence doktorunuzla mama vermeniz gerektiğini söyler bende de öyle olmuştu sütün olduğunda vermezsin maması  bide canım bebegin uyudukça uyu çünkü dinlenme ve bol su içmek inanılmaz sut yapıyor vücudun yorgunsa sütünde az olur 
(50 puan) tarafından
Akşam 5ten sonra bu durumu yaşıyorum ve hala uyku uyumadı sallıyorum daldı beşiğine koyduğumda uyanmaz inşallah
-Reklam-
0 oy
(37 puan) tarafından
Bebeğiniz kaç aylık. Aylık kontrollerinde kilo alımı nasıl
(50 puan) tarafından
1kg almış 35 , günlük
(37 puan) tarafından
Bu aydaki bebekler için ideal kilo alımı günde 30 gr kadardır ki bebeğiniz maşallah almış bir kiloyu. Bu da sütünüzün ona yettiğini gösteriyordur. Bebeğinizin gazı da olabilir. Gaz damlası alabilirsiniz ona. Her bebek ağladığında lütfen mama takviyesi tavsiyelerine kulak asmayın. Sonra öocuklarımız neden obez oluyor deniliyor sonradan. Nedeni bebrklikte midenin gereksiz yer mamalarla doldurulması.(kilo almayan bebekler için demiyorum asla.) Siz sütünüzü sağlıkla verin bebeğinize.
0 oy
(747 puan) tarafından
Bebeğiniz refleks olarak emmek istiyordur aç oldugundan değildir. Minik yavruların tek bildiği emmek,her derdinde çareyi emmekte ararlar. Gazı vardır belki ondan olabilir. Benimki öyleydi.  Gaz damlası aldık rahatladık çok şükür.
0 oy
(8,972 puan) tarafından
Ayda 600-1000 gr arasi kilo aliyorsa, gunluk 5-6 dolu cisli bezi varsa sutunuz bebeginize yetiyordur. Aglamak her zaman aclik gostermez. Sutunuzun yetmedigini dusunduren sadece aglamasiysa gazdan da agliyor olabilir. Havalar cok sicak, ondan bile agliyor olabilir.

İlgili sorular

...