0 oy
234 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (1,927 puan) tarafından
Merhabalar kızım 5 ay 16 günlük geçen ay il dışında olduğum için kontrole oradaki ebeye gitmiştim o da 5. Ay hafiften tattırmaya başla demişti, aylık olarak sağlık ocağındaki ebeye gidip boy kilo aşı vs kontrollerini yaptırıyorum buradaki arkadaşlar doktor onu yap bunu yap başla başlama dedi gibisinden yazıyorlar ya sizler her ay doktora mı gidiyorsunuz kontrol için ben sadece ebeye gidiyorum o ne diyorsa onu yapıyorum ama dediğim gibi en son 3. Ay gitmiştim 4. Ay şehir dışındaydm(orada götürdüm) yeni döndüm. Bikaç gündür tadımlara başladım anlatıldığı gibi, detaylı bilgi için ne yapmam lazım beş buçuk aylık oldu 3 gün kuralı ile tadımlara başlamış oldum erken değil değil mi. Bu dönem için ekstradan doktora gitmeye gerek var mı sizler neye göre ne zaman başladınız? 

4 Cevaplar

0 oy
(382 puan) tarafından
Tam 120 günlükken başladım ben tadiara sebzelerle başladım sonra yoğurt verdim meyvelere geçtim 2 3 kaşıktan fazlasını vermedim gün geçtikçe çoğaldı kaşık sayısı ilklerden hevesliydi ek gıdaya şimdi Savaş meselesi oluyo
(303 puan) tarafından
120 gunluk erken degilmi. Yanlis anlamayin sizi yargılamiyorum bende kendimce araştırma yapıyorum çünkü. benim oğlumda 127 günlük suan. 4. Ay aşısı icin gittiğimde doktor bagirsaklar ve midede henüz koruyucu katmanlar gibi bisi dedi gelişmediği icin suan verdigimiz tadimlar, yemek sulari bile bebegi ishal kabiz edebilir daha ciddi sorunlar yaratabilirmis. 6. Ay ideal dedi.
Sizin düşünceniz yada bilgi alarak ilerlediginiz yöntem ne bilmek.isterm
-Reklam-
0 oy
(4,363 puan) tarafından
6 ay dolunca başladım tadimlarla 
0 oy
(392 puan) tarafından
4.5 aylıkken gittim 1 ay sonra başlayalım dedi bayram araya girince 6 aylıktı gittiğimde alerjisi olduğu için kendim başlamak istemedim ama doktorda bildiğimden farklı bisi demedi Gitmesem de olurmuş yeni başladık 3 gün patates yedik dün de kabağa başladık
0 oy
(8,905 puan) tarafından
180 gunlukken basladim. İlk 6 ay her ay cocuk doktoruna goturdum. Bebeginizde kilo ile ilgili asiri bir problem yoksa en dogrusu 180 gunlukken baslamak.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 156 göst.
+1 oy
3 cevap 228 göst.
25 Haziran 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Özlem Altundağ (58 puan) tarafından soruldu
...