0 oy
169 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (48 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kimyon çayını sıcak suda demlettik bebeğime nasıl verecem
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(286 puan) tarafından
Bebege vermicen sen kendin iccen
-Reklam-
0 oy
(201 puan) tarafından
Anam bebeye verme gunah kucuk daha onun miydesi neki sen ic sutundeki gazida alir onada faydasi olur bebeye verme ama
0 oy
(220 puan) tarafından
Bebege su bile verilmiyor kuzu sen ne kimyonu sen ic rezene kimyon cay gibi ic rezene kokusu bebegide rahatlatiyo. Ama oyle seyler vermeyin cocuga. 
(48 puan) tarafından
Ama çok kişi veriyorum dedi bilmiyorum ki bende
(220 puan) tarafından
Benim bebegim cok gazli kuzum kolik hemde. Bna taze nane ver dediler kimyon rezene anason ver dediler. Her denileni yapsaydim ohooo.. doktorun verdigi ilaclarda bitkisel bebegin bagirsaklari bunlar icin hazir değil.  Evet buyuklerimiz vermis buyukler yapmis ama o donemde bebek olumleri neden fazlaymiş? Gaz damlalarinda bitkisel ama icinde bagirsaga uygun bakteriler var. Asla buyuk lafi dinlemem kaynanama kalsa bala emzik damlatip emzik alistircak yavruma bal 1 yasina kadar kesinlikle kullanilmamasi gereken gida iken bal vericek. 1 damla diyip gecmeyin kac ml midesi varki yavrunun. Doktorlarda 6 yil okuyup uzman olmak icinde 3 4 yil bosuna okumuyrlar diye dusunuyorum dinlemekte yarsr var
(48 puan) tarafından
Yani vermiyommi ben kendim mi icecem ne kadar
(220 puan) tarafından
Kuzu bana kalirsa verme. Verirsin bisi olmaz ama olada bilir neden risk alasin ki. Bir fincan sen iç ben rezene cayini bi kupa iciyorum hergun hem benim gazima hem bebegin gazina hem de sutume yariyor.
(48 puan) tarafından
Rezene çayı bende içiyorum ama kimyonu nasıl içeyim bilmiyorum
(220 puan) tarafından
Ben ilk basta rezeneyi sevmemistim demledim suzdum bardakta soguttum burnumu tuttum bir kerede ictim simdi alistim. Sende oyle yapa blrsin tadi kotuyseki kotudur
...