0 oy
122 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (64 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba. Alış veriş liste hazırlıyorum da 

Onerebileceginiz ateş ölçer ,

Göğüs pompası ( pahalı olmayan )  var mı ?

1 cevap

0 oy
(213 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Derecenin markasini hatirlamiyorum ama alindan olcenlerdend. Pandemide baya fiyatlari artmis. Koltukaltindan olcen chicco nun da var. Dr um atesi olursa koltukaltindan da mutlaka teyit et diyor. 

Pompa aventin elektriklisi var. Ama evde olacaksan,calismiyorsan alma derim. Belki ihtiyacin bile olmayacak. Mochi cok iyi, ilk aylar sütün coksa cok iyi sagim yapiyor. Bendeki aventten daha cok sut cikartiyordu. Ben ikisini  de dogumdan sonra ihtiyacim olunca almistim.
(64 puan) tarafından
Büyük bir ihtimalle evde olucam   . Alma mi diyorsun yani. Göğüs sertleşiyor ağrı yapıyor diyorlar da ondan alayım dedim ama ihtiyaç fazlsiysa almiyayim.

Koltuk altından ölçer daha mı iyi .
(213 puan) tarafından
Alindan olcen daha pratik. İmkanin varsa ikisini de al. Ben alindan olcen almistim. Kolaltindan olcen hediye geldi. Ikisinde olmuş oldu. Onceden olsa alindan olcen derdim ama bizim dr koltukaltindan olcenin daha güvenilir oldugunu soyliyor.
Pompa konusunda da cogunun gogsu sertlesiyor ve sagim gerekiyor. Veya ilk gunker bebek sutu cekemiyor, sut gelsin diye pompa kullaniliyor. Bnm ilk haftalar elektrikli bile fayda etmemisti, hastanede sagim yapmistim. Hasyane pompasi daha iyi cekiyor. Mochi nin muadilini trendyolda indirimden 30 lira gibi bir fiyata almistim. Alayim elimin altinda olsun, ihtiyac olursa hemen alamam veya aldiramam diyorsan mochi veya ona benzerini al derim.
(64 puan) tarafından
Çok sağol canım . Peki burun temizlemek için neyi almalıyım .
(213 puan) tarafından
Kizimda otribebenin burun aspiratorunu almistim, yaninda minik serum izotonikler var, set ceklindeydi. onlar bitince eczaneden -3lira falandi o zamanlar- serum seklinde alip enjektorle cekiyop burnuna sikiyordum. Sonra aspiratorle yine cekmeye calisiyordum.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 163 göst.
3 Eylül 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hellobaby (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
4 cevap 154 göst.
...