0 oy
471 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (102 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar kendime vakit ayıramıyorum. Afedersiniz banyoya girerken bile eşimin gelmesini bekliyorum. Çünkü uyku düzenimiz yok. Bir bakıyorum 10 dk uyuyor, bir bakıyorum 1 saat. Evde sürekli pijamalarla dolaşır oldum. Sürekli meme ağızda. Evin temizliğinide doğru düzgün yapamıyorum. Bir odayı bitiriyorum, diğerine geçmeye uyanıyor. Her şey yarım yamalak oluyor:)))

Hem kendine bakan hem evinin işini yetiştiren arkadaşlarımıza maşallah gerçekten. Nasıl başaroyosunuz bana da söyleyin hele:)))

Ama her ne kadar kahvaltıda çayım soğusada, yemeğimi bitiremesemde, kendime bakamasamda iyiki var yavrularımız:)))) 
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende bekliyorum cevapları sizinle aynı durumdayım ama dediğiniz gibi çok şükür verene Allah acılarını göstermesin ins.
tarafından
Valla canım bende sizinle aynı durumdaydım ama şimdi çok şükür rahatladım  az da olsa oğlum 6 ayına girecek örümcegine koyuyorum önünede oyuncak kendi başına oynuyor bazen diş de çıkartıyoruz gece huysuzlanıyor sadece dişinden dolayı gündüz de huysuzluğu olunca da kucakta gezdiriyorum tabiki zorluklari olacak akilli uslu bi bebek yoktur biraz zamana ihtiyacimiz var
Rabbim bütün annelerin yardımcısi olsun
-Reklam-
0 oy
Profil image (276 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım kahvaltı yapmak bile lüks temizliği asla yapamıyorum hep yarım kalıyor ancak hafta sonu eşim bakarken heryeri yapabiliyorum bunada şükür 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 550 göst.
14 Eylül 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nur29 (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 765 göst.
0 oy
4 cevap 284 göst.
3 Ağustos 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nigar19 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 214 göst.
...