0 oy
310 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (639 puan) tarafından
Bebeğimin çok gaz kaka sancısı oluyordu.ve gün boyu huzursuzluk vardı. Doktor 2 seçenek sundu ya anne sütündeki şekeri sindiremiyo ya da senin yediğin şeylere alerjisi var dedi. Relaktaz damla kullandık 1 hafta etki etmedi aksine alnında kabarcıklar çıktı isilik gibi. Ama şapka vs kullanmıyorum öpmüyoruz.mustela şampuan kullanıyorum.

İşin özü doktor bugün süt ürünlerini kesmemi söyledi. Çok zor bir diyete girdim benim gibi olan ve diyet yapınca bebeği rahatlayan, huysuzlupu giden var mı? 
Bebek Ayı 35 gün

3 Cevaplar

0 oy
(105 puan) tarafından
Bende bekleyeyim burda
-Reklam-
0 oy
(155 puan) tarafından
Bende süt ürünleri tüketmiyorum ayrıca yumurta ve domateste yasak 20 gün falan oldu başlayalı evet fark var oğlumda gündüz uykuları arttı. Gaz sancısı tamamen bitti diyemem ama ağlama krizlerimiz yok önceden oğlum saatlerce ağlardı hiç bişeklde susturamazdık şuan biraz daha iyi
0 oy
(66 puan) tarafından
6 aylık bebeğim var 5 aydır geçmek bilmeyen bir alerji var yüzünde hatta alerji düzeyi egzama seviyesinde .doktora götürdüm bebeklere alerji testi yapılmıyomuş anca süt ve yumurtaya bakılıyo .bizimde. yumurtanın akına çıktı alerjisi benim yediklerimden etkileniyo çok sıkı bi diyet yapıyorum çok özel kremler kuullanıyorum hatta biri kortizonlu anca kremleri kullanınca hafifliyo yüzündeki kızarıklık
(246 puan) tarafından
Yapılıyor, 6 aylıktı biz bu işe başladığımızda. Alerji düzeyi yüksekse kanda gayet net çıkıyor.
Ama evet, şu da bir gerçek ki küçük bebeklerde ne deride ne kanda çıkmayıp sadece gözleme dayalı diyet yaparak bulanlar da var.
(246 puan) tarafından
Ama ne olursa olsun çok zor. İnsan yiyecek, bebeğe de yedirecek bir şey bulmakta zorlanıyor. Allah şifa versin hepsine

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 127 göst.
1 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Yaren..2 (227 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 107 göst.
0 oy
5 cevap 182 göst.
0 oy
4 cevap 344 göst.
11 Ocak 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
...