0 oy
213 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (120 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar bebeğim 16 günlük bazen hiç uyumuyor bazen de çok uyuyor beslenmesini 2 saatte bir yapmaya çalışıyorum ama bazen uykudan uyandıramıyorum bende uykusundan böyle uyanır gibi olduğun da memeyi ağzına koyuyorum çenesinden falan destek vererek yedirmeye çalışıyorum sizce bu şekilde doyuyomudur bazen memeden sonra kusuyor da çok az ve uyuyor ilk bebeğim ve korkarak büyütüyorum desem yeridir kan şekeri düşüklüğünden korkuyorum iki önce test falan verdik degerleri güzel dedi doktor şeker düşüklüğü yok ama bu zor uyanmaları canım o sıkıyor biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız bilgi açısından mutlu olurum 

3 Cevaplar

0 oy
(8,818 puan) tarafından
Ben de kızımı hep uyku arasında besledim. Gece acıksa bile uyanmaz elini emerek uyumaya devam ederdi, ben de uykusunda beslerdim. 
-Reklam-
0 oy
(470 puan) tarafından
Bebekler gece uyurken çok güzel emerler canm ☺️
0 oy
tarafından
Bence iki saati beklemeyin en azından ilk iki ay. İstedikçe verin. Sarılığa karşı da sık sık emzirmeniz daha iyi olacaktır. Geceleri iki üç saatte vermeye çalışın. Uyusa bile siz verin o alacağı kadar alır. Zaten yeni doğanların midesi üzüm kadar çabuk doyarlar. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 226 göst.
26 Kasım 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Keremaslaninannesi (346 puan) tarafından soruldu
...