0 oy
274 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (12 puan) tarafından
Merhaba sevgili anneler sezaryen ile dogum yaptım bebegim 2 aylık oldu ama benim kanamam bitmek bilmiyor önce bitti yıkandıktan sonra tekrar başladı bir 7 gun surdu sonra tekrar kesildi simdi yeniden başladı bu konu hakkında fikri olan var mi neden sürekli kanama olur anlamıyorum???

1 cevap

0 oy
(527 puan) tarafından
Benimde dediğin gibi oldu, 40 bitince regl oldum ama bitmek bilmedi. Daha sonra bitti ama bebeğim 7 buçuk aylıkken yeniden bi kanama başladı az az ama sürekli belirli saatler dışında hep oluyordu ve 3 ay boyunca devam etti. Doktora gittim baktı ama bi sebep bulamadı bebeğim 11 aylık olacak bu ay regl gördüm ve daha yeni bitti. Sanırım normal canım. Bu arada korunma iğnesi veya spiralde yapıyor düzensizlik. Bana ilaç vereyim demişti ama ilaç içmek istemedim emzirdiğim için kendiliğinden bitti şükür. 
(12 puan) tarafından
Öncelikle cevap için tesekkur ederim canım. Benimde 40 gun bitti sonra 7 gun daha oldu sonra kesildi 10 gun sonra tekrar başladı kesilmişti simdi tekrar başladı ama böyle cok degil leke tarzında oluyor bazen biraz daha fazla oluyor ben cok üzücü ve stresli bir zamandan geçiyorum hani psikolojik olabilir mi dedim ama geçmek bilmedi korktum açıkçası.
(527 puan) tarafından
Banada öyle oldu işte canım bir sorun yoktur ama aklına çok takılıyorsa yinede gidebilirsin doktora
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 581 göst.
0 oy
1 cevap 305 göst.
0 oy
6 cevap 633 göst.
0 oy
5 cevap 583 göst.
29 Ekim 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde vefaselin (401 puan) tarafından soruldu
...